Popay bolji od Tonija i Goge u veteranima

Odlične utakmice imali smo priliku vidjeti sinoć u oba dijela turnira, veteranskom i onom mladih. Kako i ne bi kad smo na terenu bile same zvijezde ovog sporta i turnira.

U veteranskom dijelu Torcida Mertojak je u odličnoj utakmici izbacila Staari vucibalun rezultatom 3-2 golom Aničića iz akumuliranog prekršaja u posljednjoj minuti. Nakon toga je ovogodišnji veteranski prvak Splita, Toni i Gogo, igrao kontra Popaya. Tomičić, Grdović, Delpont, Osibov kontra Talijančića, Veličkovića, Jakića, Depedera… na kraju bolji Popay 4-2.

Odlični Tići iz Širokog Brijega izbacili su malonogometnu ekipu iz 2.HMNL Ustanik rezultatom 3-0. Sasvim zasluženo, iskoristili su svoje prilike za razliku od Ustanika.

Sastav Biberon Maraske je već dobro svima poznat, Novak, Grcić, Suton, Babić, Stojkić, Andrijašević, Ćorluka …samim time jedan su od favorita za osvajanje Kupa. Bili su bolji od solidne ekipe Palačinkarnica Stari plac 6-2. Utakmica se prelomila tek u 22.minuti drugim golom Tihomira Novaka za 4-1.

U posljednjoj utakmici dana, teže od očekivanog Hercegovac Visoko potkrovlje je s 3-1 savladao Tiho & co. golovima Batovanje (2) i Musinova.

Danas je pauza jer igra Hajduk, turnir se nastavlja u ponedjeljak utakmicama 3.kola.

19:00 Staari vucibalun (v) – Torcida Mertojak (v) 2-3
20:00 FF Popay (v) – Toni i Gogo (v) 4-2
21:00 MNK Tići Široki Brijeg – MNK Ustanik Konoba Kumpar 3-0
22:00 Palačinkarnica Stari plac – Biberon Maraska 2-6
23:00 Tiho & co. – Hercegovac Visoko potkrovlje 1-3

0108