Večeras igraju prvak, doprvak, Marinović …

Večeras nastavljamo Torcida kup u sjajnom raspoloženju zbog Hajdukovih pobjeda. Utakmice i igrači koje su na rasporedu plijene pozornost, jedna bolja od druge. Prošlogodišnji osvajač Torcida Istok (Jukić, Laura, Subotić, Bogdanović, Mijatović, Postružin, Grbić … ) svoj uspješan put pokušava nastaviti protiv odlične ekipe Il victum (Trivković, Kirevski x 2, Taći, Tešija …). Obje ekipe su ostvarile uvjerljive pobjede u prvim kolima (Torcida Istok 4-0 i 5-0 ; Il Victum 8-0 i 7-2) i očekujemo neizvjesnu bitku.
 
Što reći tek o onoj utakmici u 23:00, Madunić bus s igračima iz 3 reprezentacije (Hrvatska, BiH i Slovenija – Koturović, Galić, Radmilović, Osredkar …) na Beach bar Cool CB Leonardo? Madunića nije ždrijeb mazio ove godine, nakon dvije teške utakmice (Ninčevići 3-1 i Torcida Split 2-0) sada u 3.kolu čekaju ga Čavar, Novoselac, Kazazić, Andrijašević, Juras … svako treba doći i pogledati ovu utakmicu.
 
Kao uvertiru ovim dvobojima imamo najboljeg hrvatskog igrača sa svojom ekipom iz Dubrovnika, Darija Marinovića kojima će se pokušati suprostaviti splitski CB Albatros sa Alebićem.
 
U 20:00 igraju Kninjani i Zadrani, spoj mladosti i iskustva “lovaca” (Pintar, Strunje, Sunko, Matan … ) izbacio je jaki Okruk prošlo kolo s uvjerljivih 4-0, a Kontrol biro je napravio iznenađenje u dvoboju zadarskih ekipa pobjedivši Varoš. I ova utakmica će biti super zanimljiva i neizvjesna.
 
Prvu utakmicu u ovakvoj konkrenciji dvoboja moraju igrati Matenda i Sočo kontra Cluba 3. Obje ekipe godinama pružaju odlične partije, što su pokazali i u ovom izdanju Kupa. Matenda i Sočo je izbacio Siromašnu i Kman, a Club 3, MNK Strožanac, sve odlične ekipe.
 
Torcida kup i ovim večerašnjim rasporedom pokazuje da je svake godine sve jači i neizvjesniji s nastupima velikog broja reprezentativaca različitih država. Svakako dođite u Vukovarsku pogledati svih 5 utakmica.

19:00     Matenda i Sočo – Club 3

20:00     Lov.udruga Sokol Ružić – Kontrol Biro Zadar

21:00     CB Albatros – Pizza shop Dubrovnik

22:00     Il victum AŠ Kružni tok – Torcida Istok CB Plava kava

23:00     Madunić bus – Beach bar Cool Žnjan CB Leonardo