Večeras je na rasporedu poluzavršnica u obje konkurencije

I evo nas, polako, ali sigurno stigosmo do same završnice Torcida kupa. Večeras su na rasporedu poluzavršnica mladih i veterana. Kroz sito grupa došli smo do najboljih koji traže prolaz u bitku za najdraži trofej. Onaj prijelazni koji osvajač ponosno drži u svojim vitrinama godinu dana, i onaj kameni za trajno vlasništvo.

 

 

21:30 Fast food Popay – Pizza shop Taj Mahal Dubrovnik

 Velikom pobjedom u četvrtzavršnici nad prošlogodišnjim osvajačem, Torcidom Istok, od 3-2, Popay je ušao u poluzavršnicu. Nije to njima nepoznato, osvajali su najprestižniji trofej čak 3 puta (2003. ; 2005. ; 2011.), a ovogodišnjim izdanjem svakako to ponovno zaslužuju. Ante Ramadža je s 8 golova uvjerljivo vodeći na listi strijelaca i njihov je najjači adut uz Mišu Lončara, koji je ponio i epitet najzaslužnijeg za pobjedu u prethodnom susretu. Iskustvo uz kvalitetu, sada već veterana (+35), Veličkovića, Radan i Gorete ne treba posebno napominjati. Upravo to iskustvo u tijesnim završnicama donese onu toliko potrebnu prevagu.

Dubrovčani s druge strane dominiraju svojom obranom. Pet pobjeda su ostvarili, svih 5 s jednim golom razlike, dvije 2-1 i posljednje tri s 1-0. Najjači aduti su Srđan Lakić i Dario Marinović, ali tu su i sjajni prvoligaški igrači MNK Square iz Dubrovnika s uigranom obranom.

FF Popay: Lončar, Goreta, Veličković, Dlaka, Bralić, Kecojević, Kuzmanić, Mišerda, Radan, Ramadža

Pizza shop: Saltarić, Salacan, Z.Čikato, Cvjetković, Đuraš, Bačić, Marinović, Daničić, Šulić, Primić, Lakić , V.Čikato

 

 

22:30 Beach bar Cool CB Leonardo – MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist

U drugom susretu sjajni BB Cool ove godine ima dva velika skalpa do poluzavršnice, onaj Madunić busa (4-0) i onaj Torcide Ražine (4-3 nakon penala). Nemaju istaknutog strijelca, ali time pokazuju koliko su ove godine upravo timskom igrom stigli do toliko željene završnice. Imena u sastavu su pokazala svoju kvalitetu, a radi se o prekaljenim malonogometnim imenima, osvajačima mnogobrojnih turnira.

Suparnik im je momčad iz Ploča, drugoligaš Porto Tolero. Mlada momčad koja je najveće iznenađenje poluzavršnice, a koju su zaslužili svojim znanjem. Nikako tu nisu slučajno, a kako bi i bili kad su putem izbacili pomladak MNK Split Tommy (1-0) i Sv.Josip Dugi Rat (3-1).

BB Cool: Mladina, Čavar, Jezidžić, S.Novoselac, D.Novoselac, Jusić, Juras, Andrijašević, Kazazić, Aladžić, Horvat, Stanković

Porto Tolero: Rašić, Burđelez, Barbir, Domić, Stjepanović, Krilić, Muslin, Arar, Nikolac, Batinović, Marković, Visković

 

 

U poluzavršnici veterana sastaju se:

19:45 Staari vucibalun – Veterani Podstrane MB Le Cordea     

20:35 MNK Seljak Livno            – Croatia Blizna

 

Veterani Podstrane i Seljaka iz Livna slove kao favoriti u ovim susretima, ali Staari vucibalun i Croatia Blizna sigurno neće tako lako pasti jer su u odličnoj formi. Najveći adut ekipe iz Podstrane je prvi strijelac Mikuličić dok je kod Seljaka to višegodišnje zajedničko igranje. Hrvoje Tomić je najbolji igrač vucibaluna, a Croatia Blizna u svom sastavu ima i bivšeg predsjednika Hajduka, Hrvoja Maleša. Svakako ih sve treba pogledati večeras.

 

Finale je u srijedu, kao uvertira utakmici Hajduka.