Branitelj IN, branitelj OUT

Rezultati jučerašnjih utakmica:

19:20 Sun city vs. DeNi Tohatsu Motori Klinika Sućidar (vet.) 3:0
U prvoj današnjoj utakmici Klinika nije mogla ništa protiv dobre ekipe Sun city. Bolji zasluženo zagazili u četvrtfinale.

20:10 Mikrofon vs. Kontra (vet.) 1:1 p (2:4)
Nakon što je u prvom kolu izbacila osvajače iz 2016. Kontra tu nije stala. Danas u jako neizvjesnoj utakmici šokirala je i prošlogodišnjeg osvajača.

21:00 MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje vs. Torcida Solin 2:0
Prošlogodišnji finalist započeo je svoj put. Mirnom pobjedom kontrolirajući rezultat koliko je to bilo potrebno. Torcida Solin prikazala se u kvalitetnom izdanju. Nekako smo dojma da je u igri Hercegovca još puno rezerve…

22:00 Staklo Maas vs. Biberon Maraska 1:6
Branitelj naslova samo naizgled laganom pobjedom ulazi među posljednje 32 ekipe. Dominantnijom igrom poveli su 2:0, međutim staklari su pokazali da itekako znaju igrati kada su nakon višeminutne inicijative i nekoliko propuštenih polušansi konačno uspjeli malo uzdrmati Biberon. Nakon primljenog pogotka Biberon nije dozvolio još jedan eventualni gol koji bi ih mogao dobrano uzdrmati. Na 5 minuta do kraja Nikola Pavić briljantnim potezom a onda i realizacijom rješava pitanje pobjednika i do kraja se rezultat samo kozmetički mijenja.

23:00 MNK Skalice vs. Baterijelo 3:2
Dvije kvartovske ekipe. Dopadljiv mali nogomet. Neizvjestan. Golovima Ede Radmila Skalice do poluvremena vode 2:0. Kako se odmah vidilo da Baterijelo može parirati u ovoj utakmici tako se i dogodilo da su relativno brzo izjednačili na 2:2. Golom iz prekida Skalice povele 3:2. Tri minute do kraja Baterijelo je pokušao sa golman igračem, stvorili su dvije lijepe šanse za izjednačenje, međutim od toga ništa.