Cool ohladio Madunića

Kako smo i najavili dobili smo uzbudljivu večer na Torcida kupu. Cool je ohladio Madunića na -4, ali rezultat ne pokazuje ono realno što se događalo na terenu. Odlični Madunić bus je imao veliki broj prilika, ali slično kao i kod ispadanja Biberon Maraske, kad ih ne iskoristiš, bivaš kažnjen. Novoselac je bio strijelac u prvom poluvremenu, Kazazić, Aladžić i vratar Mladina u drugom za ukupnih 4-0 “coolera”. Osim neizvjesnošću, susret je obilovao žestokim duelima, ali u granicama fair-playa, što je gledatelje uz brojne dobre poteze dizalo na noge.

Utakmica prije pokazala nam je sličan scenarij, samo s pobjedom favorita. Odličan je bio Il victum, imao svoje prilike, ali i prošlogodišnji osvajač torcida Istok, je promašivala je nevjerojatno. I nakon poluvremena bez golova, Šuljić u 18.minuti dovodi Il victum u prednost. Međutim, ta velika radost na terenu kao da ih je potpuno dekoncentrirala u nastavku, a dodatno motivirala osvajača. Postružin (2), Grbić i Palavra u samo 6 minuta potopili su nade Il victuma, i postavili konačnih 4-1.

CB Albatros se pokazao kao sjajna ekipa i malo je nedostajalo da napravi veliko iznenađenje i izbaci favorizirane Dubrovčane s Darijom Marinovićem u postavi. Ipak, golom Antuna Bačića u 9.minuti, Pizza shop minimalno pobjedom ide dalje.

Zadarski Kontrol Biro je s 2-1 bio bolji od Lovačke udruge Sokol Ružić. Stipe Čule je u doveo “kontrolore” u vodstvo (2`), Mario Pintar izjednačio (7`), a konačnih 2-1 postavlja Jurica Zanki (23`) za finale grupe s Dubrovčanima.

Matenda i Sočo je s 4-1 pobjedio Club 3 u susretu čvrstih ekipa s velikog nogometa te ih za prolaz u četvrtzavršnicu očekuje susret s Torcidom Istok.

Svakim novim danom turnir je sve zanimljiviji i neizvjesniji, završnica je sve bliže.

Matenda i Sočo – Club 3   4-1
Lov.udruga Sokol Ružić – Kontrol Biro Zadar 1-2
CB Albatros – Pizza shop Dubrovnik 0-1
Il victum AŠ Kružni tok – Torcida Istok CB Plava kava 1-4
Madunić bus – Beach bar Cool Žnjan CB Leonardo 0-4