Dan velikih uzbuđenja posljednje minute igre

Nevjerojatan dan koji se može nazvati dan posljednje minute igre. Samo u utakmici veterana gdje je Fast food Popaj sigurnom pobjedom nad Tršćanskom krenuo u obranu prošlogodišnjeg naslova nije bilo uzbuđenja na samom kraju. Sve utakmice mladih su bile izuzetno uzbudljive do doslovno zadnje sekunde igre.

Staari vucibalun nije uspio ponoviti svoj najveći uspjeh, plasman u četvrtzavršnicu prije dvije godine, iako je prvi poveo. Grm & Tunj je okrenuo rezultat na semaforu u drugom dijelu potpuno na svoju stranu da bi ipak Šimić golom u toj jučer famoznoj posljednjoj minuti donio malo uzbuđenja, malo prekasno. Strožanac je golom Simunića u doslovno posljednjoj sekundi dobio Dicmo u utakmici gdje je dugo mirisalo na najnepopularnijih 0-0. Do samog kraja obje ekipe su ipak postigle po zgoditak i činilo se da će šesterci odlučivati dok Simunićev gol nije odlučio.

Torcida Dobrilina je napravila nevjerojatan poduhvat na opći delirij svojih navijača koji su se opet okupili u velikom broju. CB Paco je bio uvjerljiv do 21.minute, uvjerljivih 3-0 je možda u njihovim glavama već značilo 3.kolo. Tada Dobrilina kreće u seriju zgoditaka i radi potpuni preokret opet zgoditkom minutu prije kraja kada Bakić postavlja konačnih 4-3.

Već do tada sve viđeno je bilo i više nego dovoljno za jedan dan turnira, ali kako Torcida kup nije običan turnir, morala je i posljednja utakmica biti kao i sve prethodne. Ekipa Nije bitno je okrenula početno vodstvo Salona dentala zgoditkom u 28.minuti na 3-1 i činilo se konačno jedan miran kraj, ali tada se zubari vraćaju i sa 2 zgoditka u posljednje dvije minute dolaze do izjednačenja i šesteraca. Na kraju ipak Nije bitno pokazuje da im je itekako bitno bilo proći,veseljem nakon pobjede pripetavanjem.

Još jedna u nizu odličnih večeri na turniru koja kao da je htjela najaviti današnji mega spektakl, prijenos utakmice Hajduk-Turnovo na velikom platnu, koji organizira Klub navijača u sklopu Torcida kupa i akcije donacija Torcida za Hajduka. Umjesto ulaznica donira se 20 kuna Hajduku, i ne sumnjamo da će biti premalo mjesta za sve zainteresirane. Program počinje od 19:00 kada igraju 4 Torcide mini malonogometni turnir do početka prijenosa utakmice.

19:00 / Staari Vucibalun – Grm & Tunj 2-3 (1-1)
Biočić 6, Šimić 30 – Bakota 13, Čivljak 19, Milas 28

20:00 / Tršćanska – FF Popaj veterani 0-3 (0-0)
Alfirević 19,24, Žilić 20

21:00 / MNK Strožanac – Općina Dicmo 2-1 (0-0)
Malenica 24, Simunić 30 – Bilan 27

22:00 / CB Paco – Torcida Dobrilina 3-4 (2-0)
Šimunović 3, Mikuličić 10, Pivac 20 – Miloš 21, Carević 24, Trivković 27, Bakić 29

23:00 / Nije bitno – Salona dental penalima 6-5 3-3 (1-1)
Strize 10, Povijač 21, Parlov 28 – Plazonić 6, Janković 29, Škalic 30