Dupli osvajači, finalisti i ostali…

Najava današnjih utakmica:

19:20 Sun city vs. DeNi Tohatsu Motori Klinika Sućidar (vet.)
Tko će biti prvi ovogodišnji četvrtfinalist u konkurenciji veterana? Ekipa Sunčanoga grada je navikla na ovakvo vrijeme, a vidjet ćemo hoće li se Motori pregrijati, ili će pronaći put koji ih vodi među najboljih osam.

20:10 Mikrofon vs. Kontra (vet.)
Dvostruki osvajači kontra Kontre. Kontra u prošloj utakmici uzela skalp osvajačima iz 2016. godine, a mogu li isto napraviti i braniteljima naslova znat ćemo večeras, ali jedno je sigurno, odlična uvertira za ono što nas tek čeka ove večeri. Idealan način da uz hladno pivo i vrhunske poteze uživate u ove vruće, sparne noći.

21:00 MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje vs. Torcida Solin
Viceprvaci lanjskog kupa ove godine žele napraviti i korak više. Da bi uzeli titulu moraju savladati Torcidu iz Solina. Torcida u prvom kolu utrpala 11 komada, a što spremaju Simpsoni i ostatak familije vidjet ćemo večeras u 21:00.

22:00 Staklo Maas vs. Biberon Maraska
Branitelji naslova, ekipa sastavljena od futsal majstora, pokušati će nadigrati svoje protivnike. Hoće li im se Staklo razbiti od glavu ili Biberon može protiv cijele Maase?

23:00 MNK Skalice vs. Baterijelo
Sudar kvartovskih ekipa. S jedne strane grada Skalice, s druge strane grada Baterijelo. Hoće li Skalice napuniti svoje baterije(lo)?