Favoriti prošli u četvrtzavršnicu

 

Beach Bar Cool Žnjan CB Leonardo – Heroji 2007 AtrijLM 2-0 (0-0)

BB Cool CB Leonardo: Mladina, Čavar, Jezidžić, S.Novoselac, D.Novoselac, Jusić, Juras, Andrijašević, Kazazić (1), Aladžić, Horvat (1)

Heroji 2007: Mihaljević, Prolić, Ledenko, Junaković, Babac, Perica,  Škugor, Bašić, Zekonjić, Orlović, Nakić

 

Golovima Kazazića i Horvata u drugom poluvremenu, Beach bar Cool CB Leonardo slomio je Heroje iz Vodica, 2-0. Time su oplodili pobjedu iz prethodnog kola nad Madunić busom i ostali još uvijek bez primljenog gola. Četiri pobjede uz gol razliku 13-0. Heroji su odigrali odličan turnir, četiri utakmice, sve četiri neizvjesne, i tek u posljednjoj su poklekli pri samom kraju.

 

 

Torcida Ražine Mapa 3 – Mala kavana 4-0 (1-0)

Torcida Ražine: Mišković, Bačelić, Cecić, Šamija (1), Vuković (1), Protega, Semren, Ivanković, Bošković (1), Kovač, Žumberac, Hrkač (1)

Mala kavana: Vidović, Crnjak, Perišić, Brčić, Ivković, Duvnjak, Kovač, Kvesić, Burić, Maleta

 

Tek pri samom kraju utakmice Ražine su uspjele srušiti Malu kavanu. Poveli su golom Boškovića u 5`, Hrkač je u 22` podigao prednost na 2 razlike da bi pri samom kraju Šamija i Vuković osigurali naizgled visoku pobjedu. Ovime rezultatom su i Ražine u četvrtzavršnicu ušle bez primljenog gola (30-0), kao i njihov suparnik tamo, BB Cool. Koji će to tek biti susret.

 

 

Matenda i Sočo – Torcida Istok CB Plava kava 1-3 (1-3)

Matenda i Sočo: Bebić, Čović, Kapitanović, Štimac, Majić, Silić, Predovan, Štimac, Božina, Tadić (1), Kapitanović, Barač

Torcida Istok: Jukić, Brnabić, Bogdanović (1), Laura, Mijatović, Subotić, Pavić (1), Palavra (1), Božinović, Postružin, Grbić

 

Ekipa Matenda i Sočo pružio je odličan otpor favoriziranom Istoku, samo kao da su malo bili impresionirani protivnikom u samom početku. U prvih 12 minuta bilo je već 0-3 (Bogdanović 4`, Pavić 7`, Palavra 12`). Tadić je smanjio minutu prije kraja poluvremena te time dao nadu da bi se ipak moglo iznenaditi prošlogodišnjeg osvajača. Nada je porasla isključenjem Postružina u 21`, ali nekoliko odličnih prilika u 2 minute s igračem više M&S ne koristi i kraj se nazirao. Na kraju, na semaforu je ostao svijetliti rezultat iz prvog poluvremena, 1-3.

 

 

Zrno Soli – Fast Food Popay 0-6 (0-3)

Zrno Soli: Radostić, Trumbić, Slišković, Kulaš, Crnogorac, Dominis, Mišica, Budeša, Kutle, Stojak, Budimir, Nimac

FF Popay: Lončar, Goreta (1), Veličković, Dlaka (1), Bralić (1), Kecojević, Kuzmanić (1), Mišerda, Radan, Ramadža (2)

 

Jedina utakmica lišena uzbuđenja bila je ona posljednja. Popay je svojim iskustvom slomio Zrno soli, tri gola po poluvremenu za uvjerljivih 6-0. Dva je postigao Ante Ramadža koji se time izdvojio na vrhu liste strijelaca sa 7. Popay u četvrtzavršnici sada ide na prošlogodišnjeg osvajača, Torcidu Istok, susret divova.

 

 

 

Beach Bar Cool Žnjan CB Leonardo – Heroji 2007 AtrijLM 2-0

Torcida Ražine Mapa 3 – Mala kavana 4-0

Matenda i Sočo – Torcida Istok CB Plava kava 1-3

Zrno Soli – Fast Food Popay 0-6

 

 

 

Renato