Garaža Pujanke, Madunić bus, Torcide Istok i Ražine u poluzavršnici

Garaža Pujanke-Žućini dvori Vukšić 5-4 0-0

penali: Bašić, Ledenko, Orlović, Škugor …. Banovac, Vučemilović-Grgić, Ćurković, Radić, Jelaska

 

Kako se i očekivalo, tvrda utakmica koju uvijek nametne odgovorna Garaža Pujanke. Kao nekakvi štreberi svoje zadatke u obrani odrade besprijekorno, a u napadu kako bude. Dovoljno je reći da im je gol razlika u 5 utakmica 6-2,a najbolji strijelac Lončar, koji je jedini u ekipi dao 2 gola. Treći put su odigrali 0-0, a ovo je četvrta utakmica zaredom koju prolazi na penale. Vukšićani su bili nešto bolji u samoj utakmici, propustili neke prilike, poluprilike, ali ukupno su razočarali. Čak su “dvori” imali priliku u raspucavanju za pobjedu, ali su u odlučujućem penalu pogodili prečku.

 

 

Torcida Ražine Mapa 3 – Sveti Josip Dugi Rat 7-0 (2-0)

1-0 Vuković 9` 2-0 Radman 15` 3-0 Mostarlić 18` 4-0 Jurić 18` 5-0 Radman 27` 6-0 Semren 28` 7-0 Protega 29`

 

Ražine su u četvrtzavršnici prikazali najbolju igru u dosadašnjem dijelu turnira, uvjerljivo i efikasno. U prvom dijelu Dugoraćani su još pružali nekakav otpor, ali je zgoditak Radman za 2-0 u posljednjoj minuti prelomio utakmicu. Dobro posložena ekipa Ražina pod vodstvom Tina Jelovčića već dugo igra zajedno i po treći put zaredom nastupit će u samoj završnici turnira. Bez Jelovčića i Grcića, ali s Mostarlićem i Semrenom, u odnosu na prošlu godinu izgledaju čak i jači. Prvi strijelac sa 6 golova, ali i najbolji igrač Ražina u dosadašnjem dijelu turnira je svakako Dragan Radman. Sad ih očekuje susret s Madunić busom za ulazak u finale.

 

Madunić bus – Biberon Maraska 4-0 (1-0)

  • Kahvedžić 8` 2-0 Trivković 22` 3-0 Koturović 27` 4-0 Koturović 28`,

 

Utakmica četvrtzavršnice koju su svi s nestrpljenjem očekivali privukla je na tribine 3500 gledatelja. Najjači sastav po imenima, Biberon Maraska protiv ekipe koja je najviše pokazala u dosadašnjem dijelu turnira, Madunić bus s gol razlikom 33-1. Dva stratega, Tonći Mihovilović vs Nikola Tomičić, najbolji igrači Renato Koturović na Tihomira Novaka, prvi strijelac turnira Mate Olujić (9) na trećeg Duška Martinca (7), dva vratara BiH reprezentativca Galić na Omerbegovića. Biberon je tehnički u početku dobro pleo mrežu oko vrata Madunića, ali žustrina i želja za pobjedom koju su “prijevoznici” pokazali jednostavno ih je razbila. Najbolji igrač susreta Koturović je asistirao Kahvedžiću za prvi zgoditak ubačajem s desne strane na drugu stativu, Trivković eurogolom s poludistance pogađa za 2-0. Dva gola na kraju dodaje Koturović dok je Biberon igrao s igračem vratarem u polju. Nakon ove pobjede i one 5-0 nad prošlogodišnjim pobjednikom Torcidom Mertojak očekuje Madunića još jedan veliki dvoboj u poluzavršnici, onaj s Torcidom Ražine.

 

 

Torcida Kman – Torcida Istok 1-4 (0-0)

0-1 Bajrušović 17` 1-1 Grubišić 19` (p) 1-2 Grubišić 27`(ag) 1-3 Mijatović 28` 1-4 Mijatović 30`

Nisu se gledatelji ni smjestili na svoja mjesta od prošle odlične utakmice, a već ih je čekala nova. Kvartovska ekipa Kmana, vrlo jaka, s reprezentativcima Pavićem i Perišićem, uz nekoliko poznatih prvoligaških imena kontra odličnog sastava Torcide Istok (Jukić, Jelovčić, Subotić, Laura, Bajrušovi, Mijatović, Božinović …). Srce je ekipa s Kmana ostavila i imala penale u nogama do pred sam kraj, ali jedna nesretno odbijena lopta i autogol ih je koštao odluke ruletom sa 6 metara. Bajrušović je bio strijelac za vodstvo Istoka, skrenuvši s druge stative jadan udarac Laure, izjednačio je Grubišić iz penala za veliko slavlje navijača Kmana. Isti igrač bio je strijelac autogola, a Mijatović je dodao svoja 2 na samom kraju dok je Kman pokušavao s igračem-vratarem u polju izjednačiti. Torcida Istok ne blista ovaj turnir, pomazio ih je i ždrijeb, ali tko na kraju pita. Bitno je osvojiti. Za finale moraju savladati Garažu Pujanke.

 

Poluzavršnica je na rasporedu u ponedjeljak 24.kolovoza, a završnica dan poslije.