Genius nakon šesteraca bolji od Biberona

Kod veterana, Čistoća je nakon 1-1 na penale bila bolja od Konobe Antonice, a Croatia Blizna ide dalje jer je Buljan kamen odustao od natjecanja.
 
Nakon toga smo gledali solidnu utakmicu, u kojoj su Kidan Žile bili bolji od dubrovčana s 3-1. Dva gola Bartulića i jedan Aljinovića za pobjednike.
 
Susret večeri je uvijek u 22:00, a u samoj najavi naveli smo mogućnost da bi Genius mogao iznenaditi favoriziranog Biberona. Ipak, akcije Geniusa su pale pojavom Jelovčića, koji je bio iznenađenje u momčadi, ako izuzmemo Matu Biljaristu na klupi. Suton, Stojkić, Bajrušović, Jelovčić, Babić, Martinac, Banić, Jelavić, Bevanda i Čorluka, su svakako bili jedni od favorita turnira. Srčani Genius se nije složio s tom činjenicom. U prvom poluvremenu je Biberon dominirao, ali i Genius nije bio bez svojih prilika. U drugome je dominacija bila još izraženija, ali je sve završilo s onih nepopularnih 0-0. Biberon se dobro ispromašivao, ali gomilu udarac je zaustavio junak Geniusa, Joško Rogić Miš.
 
Priliom izvođenja šesteraca Suton je pogodio stativu dok su svi ostali bili precizni te je ukupnim rezultatom 3-2 Genius zasluženo prošao dalje.
 
U posljednjem susretu večeri Frizerski salon Michell Split je s 3-2 savladao Restoran Tromeđu. Najzaslužniji za pobjedu je bio Josip Lucić sa svoja 2 pogotka.
 
Konoba Antonica – MNK Čistoća 5-6 (1-1)
Torcida Buljan kamen – Croatia Blizna 0-5
Kidan žile – Westfalen Gruž 3-1
Biberon Maraska – Genius Salon keramike Profi 2-3 (0-0)
Frizerski salon Michell Split – Restoran Tromeđa 3-2