Gromoglasni pljesak za Dinu

Rezultati jucerašnjih utakmica:

19:30 PB Split vs. Firule 1967 (vet.) 4:3
Odlična utakmica u kojoj je palo sedam golova. Firule su u dva navrata imale prednost od dva pogotka, ali PB je svim snagama nekako uspio doći do potpunog preokreta, samo minutu prije kraja utakmice.

20:20 Croatia Blizna vs. Lokve (vet.) 6:1
Blizna u potpunosti nadigrala protivnike i zasluženo ide dalje. Lokve presušile.

21:10 MNK Tin Zadar vs. Fast Food Skalinada (vet.) 1:0
Sijevalo je na obje strane, ali ipak kao pobjednici izlazi ekipa MNK Tin Zadar. Lijepo im je sjela hrana iz Fast Food Skalinada.

22:00 Genius Lu Sokol Ružić vs. Los Victorinos 4:0
Prije početka ove utakmice delegat je pozvao sve da ustanu i velikim pljeskom pozdrave nesvakidašnji čin naše daljinske plivačice Dine Levačić koja je lani preplivala La Manche, a danas skoro otplivala 54 kilometra dugu relaciju Vis- Split i time umalo ponovila poduhvat iz 1975. godine istinske legende hrvatskog sporta pokojnog Veljka Rogošića. Vukovarskom se orio pljesak dugo vremena. A na terenu je bilo živo. Sokol leti previsoko za ekipu Los Victorinos koja nije odigrala u skladu s imenom.

23:00 Dugopolje vs. Caffe Bar Pistura 4:2
Kafić ostao bez pića, Dugopoljci zapečatili vrata Pisture. Dugopolje je vodilo 3-0, Pistura penalom vraća nadu u preokret, pokušali su i golman igrača, ali do preokreta nisu došli.