Hercegovac bolji od Fife

U zaostaloj utakmici 3. kola Vodički Heroji su tek nakon šesteraca bili bolji od Crabandija, nakon 2-2 u 30. minuta utakmice. Ivan Nakić i David Mladinić bili su strijelci za Crabandi, a Mihovil Ledenko i Tino Junaković za Heroje u igri, dok su šesterce promašili Nakić i Runjić.

Finala grupa donijela su neizvjesne i kvalitetom odlične utakmice što i nije iznenađujuće s obzirom da se 3. kola moraju proći kako bi se stiglo do te faze natjecanja.

 

Frizerski salon Michelle Split – Konoba Tomić Brač 4-2 (3-2)

FS Michelle: Bikić, B. Norac Kljajo, Gabrilo, Gilić Maći (1), Pavel, Lucić (2), Zebić (1), A. Norac Kevo, Blažević, Svalina
Konoba Tomić: Botica (1), Prugo, Jakšić, Mladineo (1), Marinović, Roić, Bioćina, Vušković, Terzić, Martinić, Maričić, Dragičević

Nakon vatrometa golova u prvom poluvremenu, drugim golom Lucića u posljednjoj minuti utakmice “frizeri” su zasluženo odnijeli pobjedu za plasman u četvrtzavršnicu. Malonogometaši iz Trilja se kriju pod tim imenom i ne iznenađuje njihov plasman u samu završnicu turnira jer godinama igraju zajedno. Bračani su do sada tijekom turnira pružali odlične utakmice, izbacili i Genius s visokih 5-1, ali protiv Michella nisu uspjeli.

 

Kontrol Biro Zadar – Pizza shop Dubrovnik 0-1 (0-0)

Kontrol biro: Pedić, Horvat, Anić ,Colić, Bašić, Zanki, Nekić, Genda, Baraba, Čule, Šišak, Bašić
Pizza shop: Saltarić, Salacan, Z.Čikato, Cvjetković, Đuraš, Bačić, Marinović, Daničić, Šulić, Primić, Lakić (1), V.Čikato

Srđan Lakić svojim zgoditkom u 26. minuti utakmice donosi veliku radost Dubrovčanima u dvoboju izjednačenih suparnika. Time se nastavlja pobjednički niz Pizza shopa minimalnim rezultatima (Skotne pume  2-1 ; Garaža Pujanke 2-1 ; CB Albatros  1-0). Sve redom teški protivnici, što govori koliko je zahtijevo doći do četvrtzavršnice Torcida kupa. Zadrani su oduševili svojim nastupima i ne bi bilo nezasluženo da su i oni prošli dalje.

 

Buffet Fife – MNK Hercegovac Visoko potkrovlje 1-4 (0-1)

Buffet Fife: Ježić, Gorše, Šestić, Grdić (1), Čirjak, Batoliuci, Geljić, Duvnjak, Matković, Gusković, Hercigonja, Gaši
Hercegovac: Tokić, A.Peša (1), D.Peša, Mizdrak, Moro, Musinov (1), Batovanja, Zanki , Kraljević, Zlojić (1), Koštić, Šarić (1)

Odlična utakmica Hercegovca koji je u svim elementima malonogometne igre nadigrao goste iz Zagreba. Utakmica puna tempa koja je iscrpila igrače u potpunosti. Golom Zlojića Hercegovac je poveo, izjednačio je Buffet nakratko zgoditkom Grdića u 21. minuti nakon prekida, ali A.Peša odmah vraća prednost na stranu splitske ekipe. Ulaskom golmana igrača Šarić i Musinov pogađaju prazan gol za konačnih i uvjerljivih 4-1. Izgleda da bi ovo konačno mogla biti godina kad bi Hercegovac mogao do same završnice jer su odigrali nekoliko zrelih, ozbiljnih utakmica. Još samo kad bi se riješili tih stalnih prigovora sucima, vjerojatno iz te velike želje za osvajanjem turnira. Ovu utakmicu im je isključen predstavnik ekipe, prošlu utakmicu trener. Tokić, Mizdrak i A.Peša su sada dobili kartone,a sve to odnosi koncentraciju na igru, gdje su odlični.

 

Sv.Josip Dugi Rat – Porto Tolero Hotel Riva Brist 1-3 (0-2)

Sv.Josip: Perica, Galiot, Jukić, Mladin, Dragošević (1), Miljak, Marčić, Bradarić, Vrdoljak, Mandurić
Porto Tolero: Rašić, Burđelez, Barbir, Domić (1), Stjepanović, Krilić (2), Muslin, Arar, Nikolac, Batinović, Marković

 

Odličnom igrom Porto Tolero je nastavio svoj niz i iz daljnjeg natjecanja izbacio prošlogodišnjeg četvrtfinalista, Sv.Jakov. Krilić i Domić već su u prvom poluvremenu napravili razliku, smanjio je Dragošević zgoditkom u 20. minuti, da bi konačnu pobjedu donio Krilić svojim drugim pogotkom u 25. minuti.

 

 

3.kolo
Crabandi – MNK Heroji 2007 AtrijLM 3-4 (2-2)

finale grupa:
Frizerski salon Michelle Split – Konoba Tomić Brač 4-2
Kontrol Biro Zadar – Pizza shop Dubrovnik 0-1
Buffet Fife – MNK Hercegovac Visoko potkrovlje 1-4
Sv.Josip Dugi Rat – Porto Tolero Hotel Riva Brist 1-3