Ibričić sa Hercegovcem u 3.kolo, Mertojak opet slavi

Odlična večer na Torcida kupu, 3500 gledatelja je uživalo u svakom trenutku. Ibričić je ovaj put zaigrao sa bratom i još jednom bio strijelac, ali je i promašio penal pokušavajući dati gol Panenkom. Vidjelo se na njemu da uživa u igri i ovakvoj atmosferi, nije se čuvao već je stvarno dao sve od sebe, zvijezda koja ne glumi. Uz dva zgoditka Šarića, Hercegovcu je to bilo dosta za prolaz dalje protiv Lavandina za umivanje, koji nije bio bezazlen protivnik kako ime izgleda na prvi pogled. Ovo je i oproštaj Ibričića sa ovogodišnjim Torcida kupom jer mu počinju pripreme, na kraju je ispraćen zasluženim pljeskom za sve što je uradio i na promociji turnira.

Derbi dana je odigran odmah za ovim susretom tako da se nitko nije micao sa tribine, jedino micanje je bilo podizanje na noge najvatrenijih navijača Mertojaka, koji su još jednom burno bodrili svoju ekipu cijelu utakmicu. Odličan mali nogomet su priuštili gledateljima u jednoj od najboljih utakmica dosadašnjeg dijela turnira. Torcida Mertojak je povela 2-0, ali odmah nakon toga FS Ritual se vraća i ima dvije velike prilike za izjednačenje, jednu skida na vratima Božo Gabrić, druga završava na stativi. Za to vrijeme i Mertojak propušta odlične prilike za povećanje vodstva. Na kraju pobjedu donosi Gudelj-Velaga svojim drugim zgoditkom za konačnih 3-1.

U prvom susretu Izviždani su još jednom zaslužili pljesak umjesto zvižduka za uvjerljivu pobjedu protiv Sto naših. Još uvjerljivija je bila Bravarija Jerković Klis koja je sa 9 zgoditaka ispratila Ponedjeljak kojima nije moglo pomoći ni igranje na svoj dan. Kod veterana Termodinamika je penalima prošla CB Bar code.

19.00 / Izviždani – Sto naših 5-0 (2-0)
Vukasović 3,15, Pavičić 22,28, Šakić 22

20.00 / CB Bar code-Termodinamika 3-5 penalima, 1-1 (1-1)
Jerković 5 – Jurlin 7

21.00 / Hercegovac Visoko potkrovlje-Lavandin za umivanje 3-1 (2-0)
Ibričić 3, Šarić 7, 18 – Škomrlj 30

22.00 / Torcida Mertojak – Frizerski salon Ritual 3-1
Gudelj-Velaga 5,21, Čokolić 2 – Gotovac 6

23.00 / Bravarija Jerković Klis – Ponediljak 9-0 (3-0)
Ćaleta 18,21,24, Radić 5,25, Mihovilović 7, Vuković 26, Bajić 28, Grbeša 6