Ima li Biberona u Gružu?

19:20 – Vagabundo vs. DeNi Tohatsu motori ( veterani )
Današnji dan započinjemo veteranskom utakmicom. Vagabundo, koja u svojim redovima ima igrače koji su odigrali zapažene partije i na zelenim travnjacima, će učiniti sve da zaustavi Tohatsu motore koji su pokazali da jako dobro voze kroz turnir. Sudar granitnih obrana, i efikasnog napada.

20:10 – Zagora Makarska vs. Mikrofon ( veterani )
Prvi nastup ove godine za ekipu Zagora Makarska. Mikrofon u prvom kolu iznenađujuće lako izbacio odličnu ekipu iz Livna, Zagoru čeka težak posao i prava borba ukoliko žele prolaz.

21:00 – Finale grupe B (MNK Hercegovac Visoko Potrkovlje vs. MNK Sv.Josip Dugi Rat)
Tko ima više vjere u četvfrtfinale? MNK Hercegovac na krilima sjajnog preokreta protiv jednog od favorita ovogodišnjeg kupa čeka MNK Sv.Josip. Ekipa iz Dugog Rata ima odličnu realizaciju, čak 16 golova u 3 kola. Još jedna teška utakmica za “Hercegovce” u kojoj će biti potrebna visoka kvaliteta za pobjedu.

22:00 – Finale grupe A ( Biberon Amarena vs. Westfalen Gruž)
Što tek reći za utakmicu u 22:00. U redovima Biberona pravi futsal majstori predvođeni reprezentativcima kao što su Jelovčić, Jukić i Suton, protiv jake ekipe iz Dubrovnika koja u svojim redovima ima Kristijana Postružina. Utakmica vrijedna i same završnice, ali žrijeb ih je spojio već u osmini finala. Prava poslastica za splitsku publiku.

23:00 – Finale grupe D (Rico Taxi vs. STatisti)
Rico Taxi nakon lagane pobjede u prvom kolu, odigrao dvi neizvjesne utakmice iz kojih je izašao kao pobjednik. STatisti su već u prvom kolu poravnali račune s jednin taksijem. Program ćemo zaključiti ovom utakmicom u kojoj ćemo vidjeti može li Rico “osvetiti” svoje kolege i preko itekako pokretnih STatista proći u četvrtfinale.