Ima li kruha za Biberon?

Danas na rasporedu imamo pet utakmica. 
Prvi na teren izlaze ekipe MNK Sv.Josip Dugi Rat i Lordovi mangupi. Očekuje se vrlo dobra utakmica puna tempa, a vjerujemo da ni zgoditaka neće nedostajati jer Mangupi misle biti šefovi u Dugom Ratu. 
Nakon uvodnog susreta uvijek zahtjevnu publiku će zabavljati ekipe Samo zabava i Mala Kavana. Vidjet ćemo kojoj ekipi će biti do zabave nakon susreta. 
MNK Varoš iz Zadra će na noge Lisičićima koji spremaju jednog od svoja 4 asa, a nakon njih derbi dana, Biberon Amarena protiv Pekare Samčović. Ova utakmica s pravom ima epitet derbija dana. Pekara Samčović je prošle godine dobro namučila budućeg osvajača Ff Popaya, izgubili su tek nakon penala, i prosuli vodstvo od 2 gola razlike u posljednje 2 minute susreta. S druge pak strane Biberon Amarena, ekipa sastavljena redom od poznatih malonogometaša, uvijek jedan od glavnih pretendenata za naslov. Međutim, kako Torcida kup ne priznaje favorite, uvijek im se nešto zalomi, nikako da se nađu u završnici… Je li baš 2017., godina u kojoj će se upisati u povijest? 
Na kraju dana na teren izlaze momci koji iz jednog dodira  preko mlade ekipe, s najsunačanijeg otoka na svijetu, Fortune Jelsa planiraju u drugo kolo…