Istoku prisjela Riba

Rezultati jučerašnjih utakmica:

20:30 LC Monty Python Tolo Trade vs. MNK Čistoća (polufinale veterani) 1:1 p (3:2)
I drugu godinu u nizu Čistoća zapinje u polufinalu veteranskog turnira. Utakmica bez puno šansi. Obje ekipe odlične i sigurne. Krajem prvog poluvremena Čistoća je povela golom Jurčića, a tek što je počelo drugo poluvrijeme neuništivi Goreta izjednačava rezultat. Kao jednu zanimljivost ističemo da su oba strijelca iz regularnog dijela utakmice, promašila svoj penal u raspucavanju.

21:15 Zlatko Celent A.Š. Kružni tok vs. Torcida Istok CB Plava Kava (četvrtfinale mladi) 3:3 p (6:4)
Uf kakva utakmica! Svega je tu bilo u sportskom smislu riječi. Istok je na papiru bio favorit. Nakon početnog ispitivanja snaga, Celent je poveo u petoj minuti prekrasnim golom Soče. Onda u razmaku svega tri minute Istok preokreće s dva gola iz prekida i to prvo golom Gotovca pa nakon njega i Matana. Jedan neoprezni prekršaj Istoka do kraja poluvremena donosi izjednačenje Celentu kada je Rađa iz akumuliranog bombom “probio noge” vratara Galića. Da igrači Celenta misle ozbiljno pokazali su u trećoj minuti drugog poluvremena kada su golom Bezmalinovića ponovno vratili prednost, međutim već nakon četiri minute imali su i 4 akumulirana prekršaja. Nepromišljeni prekršaj Celenta već u petoj minuti donosi i peti akumulirani i šansu Istoku za izjednačenje. Akumulaciju Gotovac koristi i rezultat je 3:3. Do kraja obje ekipe oprezne, bez iti jedne prave šanse, čekale penale. Treća Istoku nije bila sreća!

22:15 Dugopolje vs. Jako sport- sv.Josip Dugi Rat (četvrtfinale mladi) 0:4
Ako u prošloj utakmici favorit nije opravdao svoju ulogu, u ovoj je to učinio. Prvo lagano ispitivanje snaga. Dugopolje se je nekako tražilo, djelovalo nesigurno, ali ipak propustilo jednu vrhunsku šansu za povesti. Golovima Roguljića i Mandurića u razmaku od tri minute sv.Josip je zakoračio prema polufinalu. Ipak nakon toga Dugopolje se je pribralo i probudilo. Nekoliko propuštenih šansi s obje strane, Dugopoljaca da se vrate u utakmicu, a Dugoraćana da je zaključe držalo je neizvjesnost, da bi Bradarić sa svoja dva gola u posljednjih nekoliko minuta zaključilo ovu priču.