Kako gubit mogu favoriti?

19:20 – MNK Ploča Vodotermika Zadar vs. Trstenik (nastavak utakmice 2. kola) 3:1 
U nastavljenoj utakmici koja je bila prekinuta zbog kiše slavili su Zadrani. Trstenik je bolje ušao u nastavak susreta, vrlo brzo postigao pogodak za izjednačenje, ali ipak MNK Ploča Vodotermika postiže još 2 gola vrijedna prolaska dalje.

20:00 – STatisti vs. Baterijelo bandinjosi 6:3 
Prava golijada. Odličan meč u kojoj su obje ekipe pokazale želju za pobjedom. STatisti ipak pokretniji.

21:00 – MNK Ploča Vodotermika Zadar vs. Madunić bus 2:3 
Bus ne staje. Ekipa iz Zadra je povela, a na poluvremenu je Madunić imao gol prednosti. Vodotermika Zadar pokušala je i zadnjim atomom snage doći do izjednačenja, Madunić je svoj gol uspio sačuvati od trećeg zgoditka i stanicu je bliže željenom cilju.

22:00 – MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje vs. Torcida Istok CB Plava Kava 4:1 
U jednoj od najzanimljivijih utakmica trećeg kola ni majstorije Mostarlića nisu bile dovoljne za prolazak Istoka. Utakmica je krenula dosta žustro, Istok je imao inicijativu zahvaljući Mostarliću koji je par puta zaradio ovacije dobro popunjenih tribina. U nedostatku Marinovića, Fetića i Bogdanovića koji je imao ulogu voditelja, Istok drugo poluvrijeme nije imao šanse i Hercegovac minijaturama još jednog pravog pivota Gudelj Velage zasluženo ide dalje.

23:00 – Torcida Siromašna vs. Beach bar Cool Žnjan CB Leonardo 3:1 
Na kraju današnjeg dana Torcida osiromašila Beach bar. Hrabra partija kvartovske ekipe koja se odlično branila, a iz kontri je znala kazniti prošlogodišnjeg polufinalista.