Kavana Ćakula i Bravarija Jerković Klis isključeni s turnira

Neugodan i bizaran događaj smo imali sinoć na Kupu. U susretu ekipa Kavana Ćakula i Bravarija Jerković Klis koji je završen pobjedom Ćakule 4:2 ustanovljeno je da je za pobjednika nastupio igrač pod krivim imenom prijavljen u zapisniku dok je ekipa Bravarije fizički i verbalno napala suca utakmice zbog poraza ne znajući da će proći dalje usprkos porazu. Stoga se sastala Disciplinska komisija koja je donijela slijedeću odluku:

“Povodom prijave Disciplinskoj komisiji ekipa Kavana Ćakula i Bravarija Jerković Klis koje su 23.07. međusobno igrale utakmicu 2.kola Torcida kupa 2014. donosimo odluku kojom isključujemo iz daljnjeg natjecanja obje momčadi.

Kavana Ćakula je u momčad postavila igrača pod lažnim imenom dok su igrači Bravarije Jerković Klis nakon utakmice fizički i verbalno nasrnuli na suca nezadovoljni njegovim odlukama tijekom utakmice.

Svojim sramotnim postupkom ove dvije ekipe ne zaslužuju nastavak natjecanja jer su osim očitih disciplinskih nepravilnosti pokazale ovime da ne poštuju sve ostale sudionike i organizatore turnira.

O eventualnim pojedinačnim kaznama Disciplinska komisija će odlučivati nakon dodatnih izvješća sudaca i delegata.”
Ovime će pobjednik susreta 2.kola AŠ Kružni tok-Matenda i Soćo koji se trebao sastati sa pobjednikom ove utakmice u 3.kolu, direktno proći u 4.kolo.