Kogo sa reprezentativcima traži prolaz preko zadarskog Varoša

Večerašnji program započinje zanimljivom utakmicom gdje će mladost MNK Splita još jednom pokušati dokazati da su zreli za veliku scenu. Suparnik nimalo lagan, iskusni MNK Strožanac predvođen Perišićem koji je na Torcida kupu osvajao i 4.mjesto. Utakmica veterana nudi sudar Popaja za kojeg nastupaju višestruki osvajači turnira Parčina, Veličković i ostala dobro poznata malonogometna imena kontra Mickey mousa u čijem sastavu su Siniša Jalić, Vinko Marača i Zujo Mladinić.

Velika nepoznanica su Leteći medvjedići kojima je ovo prva utakmica turnira, protivnik Grm & Tunj, koji je izbacio Garažu Pujanke u 1.kolu.

Dvije zadnje utakmice spadaju u one kakve volimo nazvati, velikima. Kogo koji u svom sastavu ima dobar dio kadra reprezentacije sa ovogodišnjeg Europskog prvenstva (Marinović, Jukić, Suton, Mijatović, Bogdanović) sastaje se sa opasnim zadarskim Varošom za koje nastupaju Šimurina, Bugarija i Klarin.

Posljednji susret je između Radunice i Medenog. Višestruki osvajači Torcida kupa, Tomičić, Matenda, Vušković pojačani sa Banićem kontra Medenog koji se nametnuo svojim igrama prva dva kola.

Uz to, Torcida Trogir je najavila da bi u subotu mogao u njihovom sastavu nastupiti Senijad Ibričić.

 

25/07 19:00 MNK Split juniori – x – MNK Strožanac
25/07 20:00 Mickey mouse Jako sport – x – FF Popaj V
25/07 21:00 Leteći medvjedići – x – Grm & Tunj
25/07 22:00 MNK Varoš Zadar – x – Kogo
25/07 23:00 Radunica – x – FF Medeni