Kontra Kume, Kontra

Najava današnjih utakmica:

20:30 Croatia Blizna vs. Kontra (polufinale veterani)
Prva današnja utakmica i drugo polufinale u konkurenciji veterana. Croatia Blizna predvođena Emilom Kursanom, priliku za finale će tražiti preko Kontre. Nakon što su prva dva kola prošli uvjerljivim pobjedama protiv Lokvi 4:0 i MNK Seljaka Livno 6:1 u četvrtfinalu su bili uspješniji od Jadranskog osiguranja u ruletu sedmeraca. Kontra je sve tri prethodne utakmice dosada odradila na penale, tako da Bliznu čeka izuzetno težak posao. Ekipa koju predvodi Branko Laura će pokušati doći do pobjede kontra jake Blizne, a istovremeno će morati pripaziti da im u kontri ne uteknu ubojiti Marko Milat i Mateo Delić. Čak su prijavili i jedno poznato, prije svega velikonogometno ime, nekadašnjeg Hajdukovog i reprezentativnog beka, Antonya Šerića. Očekuje nas zanimljiva borba za drugog finalista.

21:15 Pršutana Perajica vs. Biberon Maraska (četvrtfinale mladi)
Finale prije finala. Biberona ždrijeb nije mazio, ali je svoje prepreke savladao i stigao među najboljih osam te sigurno tu ne želi stati. Uhvatili su ritam i bit će jako teško njihovim protivnicima koji su nekako s pola gasa došli do same završnice. Ukoliko žele danas preko Biberona u polufinale, trebat će ubaciti u brzinu više. Obje ekipe sastavljene od futsal majstora dobro poznatih u državi, a i šire. S jedne strane Bajrušović, Jelovčić, Suton, s druge Grcić, Duvančić, Bajamić… Poslastica za gledatelje. Tko će slaviti pobjedu, može li Biberon doći korak bliže obrani naslova?

22:15 Tolo Trade vs. Kum 2 Izvidnička Satnija 4. GBR (četvrtfinale mladi)
Tolo Trade protiv Satnije. U prošloj utakmici u potpunosti su nadigrali Garažu, a isto će pokušati napraviti Izvidnicima, koji su do sada pokazali kvalitetnu igru. Igrači u obje ekipe imaju iskustvo velikih utakmica, i jedni i drugi su osvajali zlatni prsten u Vukovarskoj. Da Tolo Trade ništa ne prepušta slučaju govori i impresivan podatak da njihov vratar Mišo Lončar još nije primio gol(!) u dosadašnjem dijelu turnira, te je samim time kandidat za prvo ime turnira, barem što se vratarske konkurencije tiče. Jedno je sigurno, a to je da Petar Veličković zna kako se dobijaju ovakve utakmice, te da ima recept i za Kuma. S druge strane, Kum je bez većih oscilacija prelazio prepreke i ušao u četvrtfinale turnira. Hrkač, Ivanković i ekipa morat će napokon natjerati Lončara da ode po loptu u svoju mrežu ukoliko žele među četiri najbolje ekipe turnira. Očekujemo izuzetno kvalitetnu utakmicu!