Lovci, gladijatori, alkari…

Rezultati današnjih utakmica:

19:10 Strizini lovci vs. ISSA (vet.) 2:1
Nakon Hajduka.hr Lovci su ulovili i Višane. U dosta opreznoj utakmici ISSA na samom početku drugog poluvremena je povela, ali golovima Botice i Perića Strizini momci vrebaju svoju lovinu i u četvrtfinalu.

20:00 FK Redi-kul CB Vertigo vs. Gannicus 0:2
Utakmica dvije ekipe iz splitskih liga u kojoj je na početku za nijansu bolji dojam ostavila ekipa FK Redi-kul. Međutim, Vertigo nije ulovio Gannicusa. Odmjerenim udarcem Despotušića na sedam minuta do kraja trasiraju put ka pobjedi, a točku na i stavlja Marusso.

22:00 Tolo Trade vs. Vole gradele 5:0
Na početku utakmice ispipavanje snaga. I jedna i druga ekipa više orjentirana na obranu. Blitzkriegom Tola kada su u svega nekoliko sekundi postigli dva eurogola utakmica je bila riješena. Prošlogodišnji četvrtfinalisti napuštaju natjecateljski dio turnira, ali ne onaj na tribinama. Mišo Lončar i četvrtu utakmicu na ovogodišnjoj Torcidi (veterani i mladi) bez primljenog gola.

23:00 Obrt za usluge čišćenja Alka vs. Lokve 9:2
Alkari u utakmicu ušli nekako uspavano. Golom iz prekida Lokve povele 1:0, a nakon toga Alkari naoštriše svoja koplja i do kraja poluvremena četiri puta pogodiše u sridu.