Madunić tek u završnici izbacio Torcidu, Hajduk na kupu

Sjajnu utakmicu odigrala je Torcida protiv viceprvaka od prošle godine, Madunić busa. Bitka za svaku loptu do zadnjeg atoma snage. Mate Tešija na golu Torcide radio je čuda, ali veliki broj odličnih prilika skupio je i Stanislav Galić s druge strane. Tek 4 minute prije kraja Luka Perić daje gol za 1-0 Madunića. Konačan rezultat postavio je Duvančić u zadnjim sekundama kad je Torcida igrala s igračem-vratarem u polju. U prvom poluvremenu ove utakmice svi igrači Hajduka sa stručnim stožerom došli su pozdraviti publiku od koje su dobili sjajnu podršku za sutrašnju utakmicu.

FF Popay je bio još bliže ispadanju protiv Pekare Samčović, ali spas u posljednji trenutak dolazi u vidu Ante Ramadže koji je izjednačio rezultat na 3-3. U raspucavanju penalima, sva 4 igrača Popaya pogodili su cilj dok je Ivan Klarić Dračar jedini promašio za odličnu Pekaru Samčović.

Mala kavana (Seljak Livno) je pogotkom Duvnjaka samo 13 sekundi prije kraja došla do pobjede 2-1 nad Virusom iz Kaštel Novog. Slično kao i frizeri Michelle protiv ekipe Hattrick Jerry Opuzen.

Jedina uvjerljiva pobjeda u ova dva dana bila je ona Konobe Tomić Brač nad Geniusom, 5-1. Iako je Genius napravio najveće dosadašnje iznenađenje turnira izbacivši Biberon Marasku nisu pronašli rješenje za Konobu.

 

Hattrick Jerry Opuzen – FS Michelle Split 4-5
Genius Salon keramike Profi – Konoba Tomić Brač 1-5
CB Virus K.Novi – Mala kavana 1-2
KNH Torcida Split – Madunić bus 0-2
Pekara Samčović – FF Popay 6-7 (3-3)