Maestro Carillo, matador Erceg

19:50 – Gogo i Toni vs. Podstrana ATT- Suzuki (veterani)
Današnji program otvaramo utakmicom u konkurenciji veterana. Gogo i Toni protiv cijele Podstrane. Vidjet ćemo tko će biti boljeg raspoloženja nakon ove utakmice.

20:40 – Rico Taxi vs. Zlatko Celent AŠ Kružni tok
Prva utakmica četvrtfinala ovogodišnjeg Torcida kupa. Ekipa Zlatko Celent igra na gol više, do sada su ih postigli čak 19. Rico Taxi kroz turnir vozi jako dobro, dovezli su se čak do zadnjih osam. U polufinalu ima mjesta samo za jednoga, a tko će to biti, odgovor ćemo dobiti večeras.

21:40 – Biberon Amarena vs. Vole Gradele
I večeras će se vatra naložiti, a Gradele zagrijati. Biberona nakon teško izborene pobjede u finalu grupe, očekuje ekipa Vole gradele koja uz pomoć i glasnu podršku svojih navijača traži završnicu turnira.

22:40 – Hajduk.hr vs. DeNi Tohatsu motori (veterani)
Nakon veličanstvene partije protiv Brondbya i prolaska u playoff, novi ispit očekuje Carilla i njegov tim. Sinoć smo vidjeli koliko znanja ima Carillo kao trener, kako na njegove zahtjeve odgovaraju igrači. Večeras su uloge malo izmjenjene, ali cilj je isti, pobjeda. Hoće li Erceg nakon sinoćnjeg standing ovationa prepune poljudske ljepotice zaraditi pljesak u ulozi trenera? Može li zapovjednik obrane Nižić dati par instrukcija Carillu? Što će trener Said reći Bjelanoviću? Pozivamo gledatelje u Vukovarsku, da se skupimo u što većem broju, i pozdravimo naše pobjednike.