Mesne delikatese

Najava današnjih utakmica:

19:10 Strizini lovci vs. ISSA (vet.)
Dvije ekipe koje su prošle boljim izvođenjem sa bijele točke se sukobljavaju međusobno. Hoće li opet biti potrebni čelični živci ili će netko postati lovina prije izvođenja penala?

20:00 FK Redi-kul CB Vertigo vs. Gannicus
Prvu utakmicu mladih će odigrati dvije momčadi iz splitske malonogometne lige. FK Redi-kul će igrati protiv Gannicusa, momčadi koja je već u prvom kolu pokazala koliko je uigrana i kompaktna. Hoće li vrtoglavica zaustaviti gladijatore na putu prema trećem kolu?

21:00 Pršutoreznica Miško Sinj vs. Auto Labinko Dicmo
Zanimljiv susret nas čeka u 21h, kada će se ujedno odigrati i susjedski derbi . Hoće li se pršuti servirati i u Dicmu ili će im Sinjani zatvoriti cestu?

22:00 Tolo Trade vs. Vole gradele
Nakon visoke pobjede u prvom kolu, ekipa Tolo Trade je pokazala da bi mogla visoko kotirati na ovogodišnjem izdanju Torcida kupa. Ali već u drugom kolu ih čeka ekipa s gradela, prošlogodišnji četvrtfinalist. Hoće li se gradelat i u idućem kolu?

23:00 Obrt za usluge čišćenja Alka vs. Lokve
Lokve su postavile svoje zamke već u prvom kolu, te su itekako efikasno, ali i primjetno prošle dalje. Hoće li čistači imati dovoljno potrebnog materijala za prolazak dalje?