Objava Organizatora

Poštovani,

odmah nakon utakmice 3.kola u konkurenciji mladih 23.7.2019. između ekipa Caffe bar Trapula Solin i Hercegovac Visoko potkrovlje, pokrenut je
disciplinski postupak protiv ekipe Caffe bar Trapula Solin. Prijavljena
ekipa je pobjedila rezultatom 3-2, ali je za nju nastupio igrač Stipe
Radman Livaja koji temeljem Propozicija nema pravo nastupa za istu s
obzirom da je ista već bila prijavila 12 igrača u Prijavnu listu.

S obzirom na sva događanja na utakmici i iako je Organizator prilikom
donošenja odluke zaključio da ekipa Caffe bar Trapula Solin nastupom navedenog igrača nije svjesno dovela u zabludu Organizatora kao ni protovničku ekipu, već se je o Propozicije ogriješila neznanjem, a ne namjerom, to istu ne oslobađa odgovornosti te se je odlukom Predsjedništva KNH Torcida Split, a nakon sagledanih činjenica, dana 24.7. donijela odluka o registraciji utakmice 5-0 (bez borbe) u korist ekipe Hercegovac Visoko potkrovlje, o čemu su obaviještene obje ekipe.

Nakon što je 25.7. o odluci obaviještena ekipa Hercegovac Visoko potkrovlje, voditelj iste je promptno reagirao SMSom, a čiji sadržaj prenosimo u cjelosti:

“Poštovani

temeljem Vaše obavjesti o mogućnosti nastavka turnira umjesto ekipe “Trapula” zbog omaske u nastupu g.Radman Livaje na međusobnoj utakmici unatoč zabrani nastupa naš stav je slijedeći:

Mnk Hercegovac Visoko Potkrovlje se odriče mogućnosti daljeg sudjelovanja u turniru umjesto ekipe Trapula, jer to ne bi bilo ni fer ni sportski. Ne smatramo da smo u međusobnom dvoboju bilo čim ostećeni već smatramo da je taj dan naš protivnik bio bolji. Jedino ispravno smatramo daljnji nastavak Trapule u turniru i želimo im puno uspjeha.
Voditelj MNK Hercegovac
Nikola Suton”

Konačno, s obzirom na izjavu protivničke ekipe koja decidirano ne prihvaća
registraciju utakmice u svoju korist za “zelenim stolom” te predlažu
Organizatoru da je jedino ispravno rješenje omogućavanje daljnjeg nastupa
ekipe Caffe bar Trapula Solin na kupu, Organizator ukida prvotnu odluku o
registraciji utakmice rezultatom 5-0 u korist ekipe Hercegovac Visoko potkrovlje, te je definitivno registrira rezultatom 3-2 u korsit ekipe Caffe bar Trapula Solin. Uz navedeno, Organizator donosi odluku o zabrani daljnjeg nastupa Stipi Radmanu Livaji na 25. Torcida kupu za bilo koju ekipu u konkurenciji mladih.

S poštovanjem, Torcida kup.