Popay traži špinat u Blatu Cetine

20:00 – Finale grupe H (DŠR Kman vs. Vole gradele)
Današnji dan otvaraju DŠR Kman i Vole gradele. Gradele nakon pobjede nad frizerima, i drame u trećem kolu, do četvrtfinala će pokušati doći preko Kmana. Kmanjani glatko riješili prvo kolo, dokazali su da imaju kvalitetnu obranu koju nije lako probiti. Hoće li im prisjesti gradele?

21:00 – Finale grupe G (Staari Vucibalun vs. Madunić bus)
Ekipa Starog Vucibaluna polako, ali sigurno balun vuče kroz turnir. Madunić bus djeluje nekako uspavano, ali slovi kao jedan od favorita turnira. Ekipa sastavljena od pravih futsal znalaca, koju predvodi reprezentativac Grcić, a s klupe ih vodi jedan on najboljih igrača futsala ikad na ovim prostorima, Nikola Tomičić. Može li Staari Vucibalun zaustaviti put busa?

22:00 – Finale grupe C (MNK Blato na Cetini vs. Fast Food Popay)
Na snagu Popaya ne treba trošiti riječi. Izgledaju fantastično. Spoj mladosti i iskustva koji daje prave nogometne lekcije, i od kojih se može dosta toga naučiti. Protivnici s Cetine morat će se itekako pomučiti za preskočiti ovu prepreku. Za prolazak u četvrtfinale morat će poraziti prošlogodišnje osvajače, pravi ispit za MNK Blato.

23:00 – Finale grupe E (Zlatko Celent AŠ Kružni tok vs. Autoshop Ćubić Kavana Carpe diem Trilj)
I za kraj, Celent protiv Ćubića. Triljani su pokazali da u Autoshopu ima kvalitetne ponude, i sigurno će biti nezgodan protivnik. Zlatko Celent u prva dva kola lagano prošao, a u trećem kolu su čak dva puta nadoknađivali gol zaostatka. U četvrtfinalu ima mjesta samo za jednoga, a tko će biti taj “odabrani” čemo vijedti.