Poznati finalisti, ali i polufinalisti

Rezultati jučerašnjih utakmica:

20:30 Croatia Blizna vs. Kontra 0:4
Iz rastrgane i na momente strašno nervozne utakmice kao pobjednik je izašla ekipa Kontra. Kad na semaforu na kraju piše 4-0, pretpostavlja se da se radilo o laganoj pobjedi, ali nije tako jer prvi gol na utakmici postigao je Dilber pet minuta do kraja utakmice. Lijepi gol Boljata defacto je zaključio utakmicu, a Laura je sa svoja dva gola popravio statistiku. Ovo je bila utakmica u kojoj je dodijeljen svega jedan žuti karton, ali koja s obzirom na ponašanje pojedinaca nije baš neka dobra reklama veteranskom malom balunu.

21:15 Pršutana Perajica vs. Biberon Maraska 2:3
Očekivanja od ove utakmice su bila velika. Jaki sastavi s obje strane. Biberon već danas i do kraja turnira ozbiljno osakaćen odlaskom na pripreme dvije važne poluge (Jelovčića i Jukića) u svoje inozemne klubove, te vjerojatno i Sutona koji je na klupi sjedio u civilu (ozljeda). Golom Bajamića pod prečku Pršutana brzo vodi. Rijetko viđenom bombom s 10-11 metara desno iskosa u samu devedesetu, Grcić povećava prednost. Biberon je u tom trenutku dosta nervozan, ali nakon jednog jednostavnog gola u kojem je početnički reagirala obrana Pršutane, vrlo brzo mlađi Suton smanjuje na 2-1 i mijenja se tijek utakmice. Golom Perišića sada je rezultat 2-2 i tim rezultatom se ide na poluvrijeme. Na samom početku drugog poluvremena preokret je potpun, Pavić zabija za 3-2. Do kraja bez nekih izraženijih šansi, a vrijedi zabilježiti raritet, a to je da je svih pet golova postignuto iz prekida.

22:15 Tolo Trade vs. Kum 2 Izvidnička Satnija 4. GBR 3:1
Pogreškama „Kumova“ u razmaku manjem od minute Tolo Trade je dobio utakmicu sa dva gola, jednim Ramadže, drugim autogolom Ivankovića. Druga minuta drugog poluvremena, Ramadža trpa još jedan i već je 3-0. Do kraja su pokušavali i jedni i drugi, bez nekih velikih šansi, da bi u pretposljednjoj minuti u lijepo odigranoj akciji s golmanom-igračem golom Čavara, konačno načeta mreža Tolo Tradea na ovogodišnjem turniru. S jedne strane nedostajao je izvrsni Božinović (ozljeda), a s druge strane glavna vedeta Hrkač. Šteta!