SPEKTAKL U VUKOVARSKOJ: NIZIĆ, ERCEG I SAID UČE CARILLA

Večeras u 22:00 Hajduk.hr vs. Jadransko osiguranje Iglobe jezici ( veterani )
Dolaze nam naši pobjednici. Prije svega čestitke na prolazu u treće pretkolo. Prema najavama Hajduk.hr dolazi u najjačem mogućem sastavu. Nakon sinoćnje partije Futacs je zaslužio malo odmora, a Carillo ulazi u igru. Uz Carilla u sastavu će biti i predsjednik Kos, braća Zlatko i Vedran Runje, Kosor, Lalić, Tiho Bulat. S klupe će ih voditi kapetan Nižić, Said i ljubimac Torcide Erceg, a sve pod budnim okom sportskog direktora Branca. Vidjet ćemo koliko kvalitetno Cariilo može ispuniti zahtjeve svojih trenera. Jadransko osiguranje je odigralo dobru partiju u prvom kolu,i jedno je sigurno, bit će to zanimljiva utakmica i odmah vatreno krštenje za mlade, talentirane trenere na klupi Hajduk.hr.

19:10 – Zadvarje vs. Torcida Siromašna
Torcida Siromašna protiv Zadvarja. Koja će ekipa nakon ove utakmice biti bogatija za nastup u trećem kolu?
20:10 – Fortuna Povlja vs. Kidan žile
Ekipa s Brača nakon dobre partije u prvom kolu, danas za prolaz dalje moraju se potruditi iz petnih žila. Osvajači iz 2010. godine također žele pobjedu, a tko će biti sretniji i veseliji nakon susreta vidjet ćemo u 20:10.
21:10 – MNK Seljak Livno vs. Mikrofon ( veterani )
Već tradicionalno dobra ekipa MNK Seljak Livno, iskusni majstori malog baluna, protiv Mikrofona. Nakon ovog susreta ćemo vidjeti koji će igrač uzeti Mikrofon u ruke i povesti pjesmu u svojoj ekipi. 
22:50 – CB Emanuel vs. Liverpool ( veterani )
Jednom je voditelj ekipe CB Emanuel uzviknuo “Hoćemo Liverpool” . Želja mu se ostvarila, a mogu li moćne Redse i savladati i preko njih u iduću fazu natjecanja vidjet ćemo u zadnjem večerašnjem susretu.