Suve šljive i orasi…

19:00 – Caffe bar Albatros vs. Zlatko Celent AŠ Kružni tok 2:4 
Caffe bar Albatros prosuo vodstvo. Dva puta su imali prednost od jednog gola, ali Zlatko Celent napravio preokret i skratio krila Albatrosu.

20:00 – MNK Konoba Tomić Brač vs. Staari Vucibalun 1:1 p 7:8 
Balun se još vuče. Očekivalo se da Konoba nešto skuha, ali Staari Vucibalun je spremio vruću kašu.

21:00 – Hula Hula Hvar CB Latina vs. Vole gradele 1:1 p 5:6 
Tvrda utakmica u kojoj smo pobjednika dobili nakon udaraca sa šest metara. Poslije serije od tri penala nije bilo pobjednika, i krenulo se u raspucavanje gdje je uspješnija bila ekipa Vole gradele. Hvaranima neće biti do plesa, a gradelavati će se i u osmini finala.

22:00 – MNK Varoš Zadar vs. Fast Food Popay 2:4 
Prošlogodišnji osvajači korak bliže obrani titule. U odličnoj utakmici protiv jako dobre ekipe MNK Varoš Zadar zasluženo idu dalje. Nakon vodstva od 1:0, Varoš pronalazi put do Popayeve mreže, ali ipak na odmor Popay odlazi s dva gola prednosti. U nastavku nisu dopustili iznenađenje i rutinski privode utakmicu kraju.

23:00 – Finale grupe F (Torcida Siromašna vs. Ogi transporti Darda) 4:1 
Još u ušima odzvanja pjesma “Suve šljive i orasi, mi smo braća siromasi”. Imamo i prve ovogodišnje četvrtfinaliste. To je ekipa Torcida Siromašna koja je pobjedu proslavila pjesmom sa svojim navijačima. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo ekipi Ogi transporti Darda što su potegli preko 600 kilometara, i to par puta, da bi došli uveličati ovaj naš turnir. Nadamo se da se vidimo i dogodine.