Tko će bolje iskoristiti dan?

 
19:10 – Kljaci vs. MNK Pirovac ( veterani )
Današnji dan otvaramo utakmicom veterana. Kljaci su u prvom kolu bili slobodni, a ekipa MNK Pirovac je bila bolja od Našeg Hajduka. 
 
20:00 – CB Chiba vs. Rico Taxi
Taxi nastavlja svoj put. Nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu, u drugoj utakmici su nadigrali tradicionalno dobru ekipu iz Zadra i poslali je na biro. CB Chiba je Splitsku banku ostavila bez novaca, a tko će biti uspješniji u trećem kolu vidjet ćemo u 20:00. 
 
21:00 – Autoshop Ćubić Kavana Carpe diem Trilj vs. Tortuga bar Zadar
Obje ekipe su uspješno odradile svoje zadatke u prva dva kola. Što nam u nastavku turnira može ponuditi Autoshop, može li njihova ponuda zadovoljiti ekipu koja dolazi iz daleke i egzotične zemlje koja igra dobar nogomet? 
 
22:00 – Ogi transporti Darda vs. Fortuna Povlja 
Momci iz Povlja su pokazali da nije sreća glavni faktor zbog kojeg su u trećem kolu. Ekipa Ogi transporti Darda ima izvrsnu završnicu i ne propušta kazniti greške njihovih protivnika. Može li Fortuna naći rješenje za ubojiti arsenal koji krasi ekipu Darde?
 
23:00 – Baterijelo vs. MNK Blato na Cetini
Program zatvaramo utakmicom između kvartovske ekipe s Baterijela i MNK Blata na Cetrini. MNK Blato dodatnu snagu crpi iz elektrane, ali i Baterijelo ima svojih aduta.