Svi na kup

Nakon jučerašnje izvanredne situacije, sve se polako vraća u normalu. Čini se, da je opasnost iza nas pa danas nastavljamo s zakazanim utakmicama. Jučer otkazane utakmice biti će naknadno odigrane u terminima koji odredi Organizator, s tim da današnje i sutrašnje utakmice ostaju po rasporedu kako na taj način ne bismo remetili planove ekipama jer je prekasno za intervencije u ova dva nadolazeća dana. Najvjerojatnije će doći do promjena u rasporedu utakmica od petka pa dalje što ćemo objaviti tijekom današanjeg dana.

19:00 – DŠR Kman vs. Caffe bar Providenca

Hoće li Kmanjani iz kafića izaći veseli, ili će im Caffe bar Providenca zatvoriti svoja vrata? 

20:00 – MNK Sv.Mihovil Galovac vs. MNK Varoš Zadar

MNK Sv.Mihovil Galovac prvi put sudjeluje na našem kupu i vjeruje u prolaz protiv ekipe iz Zadra koja pak, pokazuje iznimnu kvalitetu dugi niz godina. 

21:00 – Tortuga bar Zadar vs. Palačinkarnica Stari plac

Hoće li Zadranima palačinke biti slatke ili slane saznat ćemo nakon ovog susreta. 

22:00 – Fast Food Popay vs. KNH Torcida Split

Očekuje se pravi spektakl. Branitelji naslova svoju snagu pokazali su u prvom kolu, a Torcida Split svoje adute krije do posljednjeg trenutka. Jedino što smo otkrili je da će na igralište istrčati u Hajdukovom trećem, “navijačkom” ruhu, tako da njihov današnji nastup predstavlja premijeru ovog dresa na domaćem terenu. Isto tako, Torcida je odlučila darovati jednog od gledatelja. Možda baš sretni dobitnik bude onaj čije se ime može pronaći na dresu. To ćemo saznati na poluvremenu ove utakmice!

23:00 – Zadvarje vs. Torcida Siromašna

Torcida Siromašna protiv Zadvarja. Koja će ekipa nakon ove utakmice biti bogatija za nastup u trećem kolu?

UŽIVAJTE U MALOM BALUNU, NAVIJAJTE ZA FAVORITE SVOJE, 

A NETKO ĆE OTIĆI KUĆI S HAJDUČKIM DRESOM NAVIJAČKE BOJE!