Torcida Istok i Madunić bus u finalu

Sjajna atmosfera pred oko 5000 gledatelja, odlične, zanimljive i uzbudljive utakmice.
 
U veteranskoj konkurenciji Jadransko osiguranje bilo je bolje od Croatije Perković 2-1. Aljinović je doveo u vodstvo Jadransko osiguranje, izjednačio je u 10` Vučić što je bio i kraj prvog poluvremena. U drugome je Elez okrunio bolju igru osiguravatelja za zasluženu pobjedu, iako je i Croatija imala svoje prilike.
 
U drugoj veteranskoj utakmici zaslužena i uvjerljiva pobjeda FF Popay nad Torcidom Mertojak uz 3 gola Jure Alfirevića. Golove za pobjednike dodali su još Jakić i Radan, a za poražene Aničić i Elez. Bez obzira na poraz Torcida Mertojak je dugo pjevala u noć.
 
U konkurenciji mladih na teren su prvi izašli Garaža Pujanke i Torcida Istok. Utakmica u kojoj je Garaža bila po imenima autsajder. Međutim kao i puno puta ponovno se pokazalo da imena na Torcida kupu ne znače puno, srce na terenu se obavezno mora dodati. Bolje otvaranje Garaža nije uspjela pretvoriti u vodstvo. Kažnjava ih Jelovičić u 10`, Laura do poluvremena povisuje na 2-0. Činilo se da je tu kraj Garažine bajke na Torcida kupu, ali kao Feniks iz pepela s dva gola Vučemilović Grgića izjednačavaju na 2-2. Ipak, previše potrošene snage koštalo je hrabru Garažu koju je Torcida Istok žestoko pritisnula pri samom kraju kad su se redale prilike koje je sjajno skidao Prusac. Samo 13 sekundi prije kraja Bajrušović jedan odbijeni udarac smješta u mrežu ekipe s Pujank za konačnih 3-2.
 
U drugoj utakmici gledali smo ponovno sjajan i uzbudljiv dvoboj, opet odlučen u posljednjim trenucima. Ovaj put to je bilo izjednačenje Madunić busa na 2-2 kontra ekipe Torcida Ražine Mapa 3, samo 24 sekunde prije kraja. Radman je svojim pogotkom u 10` donio prednost Ražinama, izjednačio je Duvančić u 14`. Tim rezultatom se otišlo i na poluvrijeme. Izjednačena utakmica u kojoj je svaka ekipa realizirala po jednu priliku. Radman u 21` dovodi ponovno u vodstvo Ražine nakon čega promašuju nekoliko sjajnih prigoda za 3-1 za što bivaju kažnjeni novim golom Duvančića, 24 sekunde prije kraja u igri s igračem-vratarem u polju. Penalima 6-5 u finale odlazi Madunić bus koje je na rasporedu u utorak.
 
https://www.youtube.com/watch?v=Qrho16eNjsY
 
 
19:30 veterani / Croatia Perković-Jadransko osiguranje 1-2
20:30 veterani / Torcida Mertojak-FF Popay 2-5
21:30 mladi / Garaža Pujanke-Torcida Istok 2-3
22:30 mladi / Madunić bus-Torcida Ražine Mapa 3 6-5 2-2