Torcida Istok pobjednik Torcida Kupa za 2015.

za 1.mjesto: Madunić bus-Torcida Istok 1-2
za 3.mjesto: Garaža Pujanke-Torcida Ražine Mapa 3 1-4
 
veterani za 1.mjesto: FF Popay-Jadransko osiguranje 3-0
za 3.mjesto: Croatia Perković-Torcida Mertojak 3-6
 
Pred oko 6000 gledatelja Torcida Istok nosi u svoje odaje Torcida kup za 2015.godinu. Nisu blistali tijekom cijelog turnira, ali su bili najbolji kad je to trebalo. Teško su prošli u poluzavršnici zgoditkom 13.sekundi do kraja, u samom finalu Jukić je u dosta situacija spašavao, ali se i promašivalo pred golom Madunića. Ono što je Torcida Istok pokazala u ovoj utakmici je srce koje je bilo potrebno za osvojiti turnir. Sasvim zasluženo. Madunić bus je blistao u turniru, najbolje su igrali, imali i najteži put izbacivši Torcidu Mertojak i Ražine, Biberon Marasku, ali tim putem kao da im je ponestalo snage. Danas im je uz sve to nedostajao odlični Koturović koji je morao sa svojim novim klubom, Nacionalom, u Crnu Goru odigrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Samo dvije izmjene na klupi Nikoli Tomičiću nisu mogle nadoknaditi širinu koju je trebao za puno dužu klupu Torcide Istok. Uz sve to Madunić je pritiskao cijelu utakmicu, igrao hrabro, tjerao u greške Torcidu Istok, ali nije iskoristio svoje prilike. Najviše zasluge za to ima i najbolji vratar turnira, Ivo Jukić, koji je ispravio sve greške svojih suigrača. S druge strane dolazi najbolji igrač turnira, Gordan Duvančić, koji je svojim srcem oduševio objektivnu splitsku publiku, stizao sve pokriti u obrani, i usput postići 2 gola u poluzavršnici. Da je i Madunić bus osvojio turnir ne bi bilo nezasluženo, toliko je mala razlika bila u finalu.
 
U utakmici za 3.mjesto Torcida Ražine Mapa 3 odigrala je suvereno i pobjedila 4-1 izdušenu Garažu Pujanke, koja je dan prije ostavila sve na terenu. Jednostavno se nisu uspjeli oporaviti. Svejedno velike pohvala obje ekipe jer biti u završnici najvećeg malonogometnog turnira na daleko nije mala stvar. Dragan Radman je sa svoja 2 gola u ovoj utakmici odnio trofej za najboljeg strijelca s ukupno 10 golova.
 
FF Popay je u finalnoj utakmici veterana bio puno bolji od Jadranskog osiguranja. Dominirali su terenom, a posljedica te dominacije su bili i zgoditci. Prvi Jakića na dodavanje Radana, drugi Depedera iz slobodnog udarca i treći Jurice Alfirevića za konačnih 3-0. Najbolji igrač je Branko Jakić, najbolji vratar Grigorij Talijančić, oba iz pobjedničke ekipe. FF Popay tako uz 3 Torcida kupa u konkurenciji mladih ima sad i 2 kod veterana.
 
U utakmici za 3.mjesto veterana Torcida Mertojak uvjerljivo je bila bolja od Croatije Perković uz 3 gola Aničića čime je postao najbolji strijelac veteranskog dijela turnira. Sjajan uspjeh Torcide Mertojak čija gitara opet nije utihnula do dugo u noć.
 
Pao je zastor na još jedan Torcida kup koji je po tko zna koji put pokazao da Klub navijača Hajduka Torcida Split može organizirati na najvišoj razini tako zahtijevan turnir. Uz sudjelovanje rekordnih 175 ekipa u 35 dana održavanja pred 30.000 gledatelja.
 
Hvala svima!