Turnir penala

20:00 – Finale grupe H (DŠR Kman vs. Vole gradele) 1:1 p 3:4 
Kmanjani odlučno ulaze u utakmicu i nakon samo 58 sekunda imaju gol prednosti. U drugom poluvremenu Vole gradele ipak pronalaze put do mreže Kmana i susret odvode na rulet udaraca sa šest metara. Nakon penala slavili su “gradelari” i time najavili vatru i protiv Biberona.

21:00 – Finale grupe G (Staari Vucibalun vs. Madunić bus) 1:1 p 4:5 
Čvrsta utakmica u kojoj je malo nedostajalo da bus svoj put završi u finalu grupe. Staari Vucibalun je imao vodstvo, ali je Madunić bus ubacio u veću brzinu i nakon samo 13 sekunda susret vratio na početak. Pobjednika smo saznali preko penala, u kojima je bus bio precizniji.

22:00 – Finale grupe C (MNK Blato na Cetini vs. Fast Food Popay) 1:4 
Branitelji naslova ipak nisu zapeli u Blatu. Nakon što je ekipa MNK Blato na Cetini izjednačila na 1:1, Popay je zaigrao kvalitetnije, i protivnicima ugasio nade u prolazak.

23:00 – Finale grupe E (Zlatko Celent AŠ Kružni tok vs. Autoshop Ćubić Kavana Carpe diem Trilj) 5:3
Zanimljiva utakmica u kojoj je palo čak 8 golova. Zlatko Celent je imao 3 gola prednosti, izgledalo je da će to biti jednosmjerna utakmica, ali ipak Triljani ne odustaju, i već do poluvremena dolaze na samo gol zaostatka, a odmah početkom drugog poluvremena postižu i gol za izjednačenje. Karakterna ekipa Celenta pronalazi snage i s dva gola utakmicu odvodi u svoju korist.

Danas igra Hajduk, a kup miruje. Sretno, Hajduče!!!!!!!!