U derbiju Biberon Maraska bolji od Hercegovca VP

Vidi se da se turnir bliži završnoj fazi, rezultatske razlike su male, a utakmice sve bolje. Žućini dvori su u odličnoj utakmici dobili Sklonac 3-1. Bolje su otvorili utakmicu, kasnije je Sklonac preuzeo incijativu, stigli do izjednačenja, ali već u idućem napadu sve prosuli.
 
Sličnu utakmicu smo gledali između Geniusa i Galapagosa. Genius poveo, Galapagos izjednačio da bi Genius drugim golom zapečatio pobjedu.
 
Derbi drugog kola opravdao je takav naziv. Više od 1000 gledatelja uživalo je u odličnoj utakmici. Hercegovac je slabije ušao u utakmicu pa na poluvrijeme otišao s dva gola zaostatka, strijelci za Biberona Marska bili su Jelavić i Grcić. Drugo poluvrijeme Hercegovac ulazi kako treba i dominira, smanjuju na 2-1 preko Batovanje u 23´ te nakon toga imaju 5-6 odličnih situacija ispred gola Biberona. Što nepreciznost, što odlični Galić na vratima i rezultat se nije mijenjao. Gledatelji su na kraju obje ekipe ispratili velikim pljeskom za sjajnu utakmicu prepunu individualnih akcija na najvišem malonogometnom nivou.
 
U posljednjoj utakmici Buffet Fife je bio bolji od Torcide Drniš, a scenarij isti. Fife poveo, Drnišani izjednačili. Fife se oporavio i dobio utakmicu.
 
Svakim danom turnir postaje sve zanimljiviji …
 
20:00 Žućini dvori Vukšić – Sklonac 3-1
21:00 Galapagos – Genius 1-2
22:00 Hercegovac Visoko potkrovlje – Biberon Maraska 1-2
23:00 Torcida Drniš – Buffet Fife 1-3