Večeras igrači i stručni stožer Hajduka na Torcida kupu

Najvažniji dio večerašnjeg programa je posjeta igrača i stručnog stožera Hajduka u cilju zahvale navijačima na sjajnoj podršci, ali i podizanju atmosfere pred sutrašnji uzvratni dvoboj 3.pretkola Europske lige. Navijači ih mogu pozdraviti i dati podršku tijekom utakmice KNH Torcida-Madunić bus u 22:00.
 
Upravo ta utakmica je najzanimljivija večeras jer Klub navijača konačno ima odličnu ekipu koja se može suprostaviti i najjačima. Kvalitetnijeg protivnika teško da se moglo dobiti, riječ je o prošlogodišnjem finalistu Madunić busu.
 
Program večeras otvaraju Hattrick Jerry Opuzen i Frizerski salon Michelle. Jerry je savladao Marinu 5-2 u prethodnom kolu, dok su frizeri prošli već dvije prepreke, Noževe i Restoran Tromeđu.
 
U susretu nakon toga imamo najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira, Genius s velikom pobjedom kontra Biberon Maraske, protiv Konobe Tomić Brač. U 21 h Mala kavana će pokušati preskočiti Virus iz Kaštel Novog. Dok za kraj ostaje dvoboj višestrukog osvajača Popaya i Pekare Samčović iz Prološca.

19:00  Hattrick Jerry Opuzen – FS Michelle Split

20:00  Genius Salon keramike Profi – Konoba Tomić Brač

21:00  CB Virus K.Novi – Mala kavana

22:00  KNH Torcida Split – Madunić bus

23:00  Pekara Samčović – FF Popay