Večeras završnica

Mole se gledatelji da ne dolaze u posljednji trenutak jer nakon što se napune tribine policija u finalu radi sigurnosti zatvori ulaze.

Nakon sinoćnjih uzbudljivih utakmica očekujemo sličan scenarij i večeras. Madunić bus djelovao je najuvjerljivije na turniru, ali je visio protiv Ražina. Spasili su se putem penala, izjednačivši samo 24 sekunde prije kraja. Torcida Istok je na sličan način prošla u finale, pobjedničkim golom 13 sekundi prije kraja protiv hrabre Garaže Pujanke. O pojedincima u momčadima sve se zna, sjajni pojedinci, a posebno zanimljiva će biti i bitka za najboljeg strijelca. Trenutno vodi Olujić (Madunić bus) s 9 golova, prate ga Radman (Torcida Ražine) i suigrač Koturović s 8.

U najtežoj utakmici, onoj za 3.mjesto, razočarani nakon drame u posljednjim trenucima i izgubljenog finala, sastaju se Garaža Pujanke i Torcida Ražine Mapa 3.

U veteranskoj konkurenciji u finalu nas očekuje sudar sjajnog FF Popay koji igra u sastavu koji je 3 puta osvajao Kup u konkurenciji mladih i 1 veteranski kontra vrlo jakog Jadranskog osiguranja sa Stojkićem na golu i nekoliko igrača Kidan žile, osvajača u konkurenciji mladih 2010.godine. I tu je vrlo uzbudljiva bitka oko trofeja najboljeg strijelca. Čak 4 igrača su postigla po 4 gola, ali trenutno na listi vodi Alfirević (FF Popay) jer mu je to pošlo za nogom u 3 utakmice, dok su ostali trebali 4. Za 3.mjesto igraju Torcida Mertojak i Croatija Perković.

U 20:30 nas očekuje i revijalna utakmica ŽNK Marjan koji je ove godine nastupio i u službenoj konkurenciji. Poražene su djevojke 11-3, ali su svojim znanjem oduševile gledatelje.

Raspored završnice, utorak 25.08.2015.
18:30 veterani za 3.mjesto Croatia Perković-Torcida Mertojak
19:30 mladi za 3.mjesto Garaža Pujanke-Torcida Ražine Mapa 3
20:30 ŽNK Marjan
21:00 veterani za 1.mjesto FF Popay-Jadransko osiguranje
22:15 mladi za 1.mjesto Madunić bus-Torcida Istok

finale

raspored

strijelci

veterani

za 3.mjesto

žnk marjan