Westfalen je u Gružu

Pred uzvratnu utakmicu Hajduka u Europi, čeka nas još jedan zanimljivi dan na Torcida kupu!

 

Prvo će u Vukovarskoj u 19 sati istrčati Baterijelo Bandinjosi koji su u prvom kolu imali tešku utakmicu, a na prijavnoj listi imaju itekako još mjesta za popuniti igrački kadar. Njihov protivnik CB Virus K.Novi, već tradicionalno na Torcidi dovodi svoje domaće igrače iz Kaštela koji su do sada prikazivali uvijek dopadljive igre.

 

Nakon njih pomlađena Torcida Trogir odigrala je krasnu utakmicu u 1.kolu, a sad ih čeka “reprezentacija” Zidić lige koja djeluje vrlo kompaktna.

 

U 21 sat za Westfalen Gruž nastupiti će braća Postružin, od kojih je onaj stariji, Kristijan, reprezentativac Hrvatske koji kvalitetno igra u oba smjera i po mnogima najkorisniji igrač 1.HMNL lige. Dubrovčani su bili tajanstveni, nisu željeli otkriti svoje ostale adute, a priča kruži da se radi mahom o igračima prvaka države –  Nacionala. Koliko u svemu tome ima istine, zaista ne znamo. Međutim jedno je sigurno, a to je da znamo da ih čeka Garaža sa svojom prepoznatljivom discipliniranom igrom, bez istaknutih pojedinaca, a i ove kao i svake godine uvijek sa nekim novim mladim igračima…

 

Iza toga Cool u 22 sata sprema feštu. CB Leonardo je spreman, međutim slavlje uvijek može pokvariti Nevera koja će se u tom slučaju prebaciti u La Bodege.

 

Današnji dan završavamo utakmicom Eding d.o.o. Tribunj i Kum 2 Izvidnička satnija 4. GBR. Sigurni smo da momci iz Tribunja ne dolaze samo u izvidnicu, a Satnija će spremno i u pripravnosti dočekati ovaj dvoboj.

 

Vidimo se večeras u Vukovarskoj, a sutra uzimamo malo predaha od malog baluna…