Westfalenu zaleđena krv u Žilama

Rezultati jučerašnjih utakmica:

21:00 Torcida Trogir vs. Apios Kidan žile 2:4
U jednoj dopadljivoj utakmici Trogirani su nakon blage inicijative poveli. Žile kao Žile se naravno ne predaju i ne gube glavu. U jednom trenutku Jure Aljinović se sa centra sjurio prema protivničkom golu, prošao dva igrača i forom u lijevo oslobodio sebi prostor za šut. Žile izjednačile. Na samom početku povluremena Žile su povele 2-1 pa ubrzo i 3-1. Tu je svakoj daljnoj priči kraj.

22:00 Westfalen Gruž vs. Garaža Pujanke 2:3
Utakmica dana opravdala je sva očekivanja. Četvrtu godinu uzastopno Garaža Pujanke u drugom kolu susreće se sa jakom dubrovačkom ekipom. Nakon početnog ispitivanja snaga, Garaža preuzima konce igre, međutim Dubrovčani u jednom trenutku propuštaju stopostotnu šansu. Nakon toga Garaža lijepim golom Torlaka vodi 1-0. Dubrovčani se relativno brzo konsolidiraju i do poluvremena okreću rezultat u svoju korist. U zahtjevnom drugom poluvremenu Garaža preokreće rezultat i slavi.

23:00 Split 3 vs. HŽV, O.Hvar 3:1
I jedna i druga ekipa došle u bijelim majicama, posebno istiskanim za ovaj Torcida kup. Hvarani kao gosti igrali u navlakama. Za nijansu bolja ekipa povela 2-0, Hvarani oko tri minute prije kraja smanjuju zaostatak ali za nešto više nisu imali snage s obzirom da su danas u Split došli svega sa jednom zamjenom. Vidimo se s njima naravno i dogodine.