Blizna bez Bola preko Seljaka

Rezultati današnjih utakmica:

19:20 LC Monty Python Tolo Trade vs. PB Split (vet.) 4:0
U utakmici koja je na momente izgledala al pari do izražaja je došla i kao presudna se u konačnici pokazala uigranost i dugogodišnje iskustvo Montyevaca.

20:10 DŠR Kman vs. Bol Split La Luna Caffe 1:4
Golovima Luke Šarana Bol je poveo 2-0. Tračak nade golom glavom Kmanjanima vratio je još jedan Luka, ovaj put Bandalo na sedam minuta do kraja . Da se otkloni svaka neizvjesnot pobrinuo se Vinko Roje sa svoja dva zgoditka.

21:10 Croatia Blizna vs. MNK Seljak Livno (vet.) 4:0
Činilo se na početku da je Seljak bolji, da ima inicijativu i drži konce igre u svojim nogama. Fantastičnim udarcem Kreze u jednom trenutku zatresla se i prečka golmana Blizne, Ujevića. Nakon toga Livnjaci kao da su nestali s terena i do kraja utakmice prvo sa dva zgoditka Marka Milata a nakon toga zgodicima Delića i Galiota Blizna nastavlja put kroz turnir.

22:00 Torcida Otok Kavana Otok vs. MNK Konoba Tomić-Brač 2:2 p (3:4)
Vidjeli smo i crveni karton, i dosuđeni penal, u utakmici koju smo i najavili kao onu u kojoj je jako teško prognozirati tko je bolji. Bračani dva puta vodili, a Triljani se oba puta vraćali izvrsnim golovima Svaline.Nakon penala Bračani u trajekt pjevajući.

23:00 Mali Japan Ražine vs. 100lar Spinut 0:0 p (1:2)
Tvrda utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme završeno ne samo bez golova, već i bilo kakvih ozbiljnih prilika. Drugo poluvrijeme mlada ekipa iz Ražina pokušala je doći do prednosti brzim kruženjem a na ruku im je išla i činjenica da je Spinut već nakon tri četri minute ušao u tri prekršaja. Međutim ni tada nismo vidili pravu šansu i utakmica je završika početnim rezultatom.