Bol je na Braču, ali i na Spinutu

Rezultati utakmica odigranih u utorak, 14.8.

20:00 Bol Split La Luna Caffe vs. Tolo Trade 0:2
Tolo Trade i dalje bez primljenog zgoditka. Poveli su već nakon dvije minute igre lijepom akcijom Božinovića koji je na kraju i pogodio za 1:0, a na 2:0 čvrstim udarcem, iz slobodnjaka, koji su mu se pokazali kao specijalnost, podiže Mijo Mišerda. U drugom poluvremenu goloveviše nismo vidjeli. Iskusna ekipa kao što je Tolo Trade je znala sačuvati prednost, iako je La Luna Caffe u nastavku odigrala kud i kamo odlučnije i čvršće, ali nisu uspjeli ugroziti vodstvo.

21:00 MNK Konoba Tomić-Brač vs. 100lar Spinut 3:3 p (6:5)
Druga utakmica dana u kojoj smo putnika u finale grupe dobili preko penala koji su bili kobni za ekipu iz Spinuta. Stolari su prosuli vodstvo od 2:0 i 3:2. Nakon što smo svi pomislili da na poluvrijeme odlazimo bez golova, dva gola u samo 17 sekunda, Luka Boban šokira Bračane i na semaforu je stajalo 0:2. Ipak, uporni ugostitelji ne odustaju, i vrlo brzo susret vraćaju u egal, ali Spinut nakon jeddnog kornera ponovno dolazi u vodstvo. Konačan rezultat postavlja Botica svojim drugim golom na utakmici. U raspucavanju sa šest metara, Spinut promašio penal za pobjedu, i od tog šoka se nisu uspjeli oporaviti.

22:00 Rođendaona Nigdjezemska Brda vs. Pršutana Perajica 1:4
Tek što je lopta krenula s centra, gol. Ivan Matković lijepim lobom dovodi Brda u vodstvo. Pršutana se oporavila od početnog šoka i već nakon tri minute igre poravnava rezultat preko Sekulića, a do poluvremena postiže još dva gola i odlazi na 3:1. Odmah početkom nastavka susreta hattrick hero iz redova Perajice, Antonio Sekulić, postavlja konačnih 4:1. Pršutana Perajica zasluženo ide dalje, a ekipi s Brda ostaje žal za olako prosutim vodstvom.

23:00 M-caffe Podstrana vs. Zrno soli 1:5
Utakmica u kojoj smo vidjeli šest pogodaka, ali i utakmica s velikim brojem duela i dobrog tempa. Povela je ekipa Zrno Soli preko Milanka, a u drugom dijelu s brza dva gola odlaze na tri gola prednosti. Nadu u preokret za ekipu M-caffe donosi Karlo Grabar, ali ipak od toga više nisu mogli. Zrno Soli do kraja postiže još dva zgoditka i kao najefikasnija ekipa dosašnjeg dijela turnira odlazi na Pršutanu Perajicu.