Dugi Rat Jako, u sridu!

Rezultati jučerašnjih utakmica:

19:10 Jako sport-sv.Josip Dugi Rat vs. Obrt za usluge čišćenja Alka 3:1
U prvoj današnjoj utakmici Dugi Rat pobijedio Alkare. Sveti Josip zasluženo ide dalje, blitzkriegom u drugom poluvremenu su riješili utakmicu i otišli na tri gola prednosti. Obrtnici su minutu prije kraja uspjeli ublažiti poraz.

20:10 MNK Tin Zadar vs. Jadransko osiguranje (vet.) 3:4
Zanimljiva utakmica puna preokreta. U prvom poluvremenu čak četri gola, po dva u svakoj mreži. U nastavak susreta bolje ulazi ekipa iz Zadra, koja je i povela drugim pogotkom Gorana Burčula. Nakon primljenog gola ekipa iz Osiguranja je zaigrala odlučnije, što je ih je dovelo do ponovnog poravnanja rezultata. Pitanje pobjednika odlučeno samo sedamnaest sekunda prije kraja susreta.

21:00 MNK Ustanik vs. MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje 1:4
MNK Ustanik nije uspio dohvatiti Visoko Potkrovlje, zapeli su u prizemlju. Hercegovac odmah na početku došao do dva gola prednosti, ali na drugoj strani Škibola vraća Ustanik u igru. Odmah početkom drugog poluvremena Hercegovac vraća na dva gola prednosti, a točku na i stavio je Ante Kraljević.

22:00 STatisti vs. Torcida Istok CB Plava Kava 1:1 p (3:4)
Istok ponovno na penale prolazi dalje. Povela je ekipa STatista, a Plava Kava pomalo sretno dolazi do izjednačenja. Nakon kornera nespretno je reagirao Buljan i autogolom poravnao rezultat, što se pokazalo i konačnim rezultatom. U raspucavanju je jedna stativa odlučila pitanje pobjednika.

23:00 Zlatarija Dvornik vs. Genius LU Sokol Ružić 1:1 p (4:3)
Tvrda utakmica s obje strane. U prvom poluvremenu nismo vidjeli niti jedan gol. Zlatarija Dvornik dolazi u prednost nakon prekida, a zelenaši se vraćaju u igru i susret odvode na rulet penala. U udarcima sa šest metara spretnijom se pokazala ekipa Zlatarija Dvornik.