Fidelissima Advocata Croatiae

Najava današnjih utakmica:

19:00 Split 3 vs. Zlatko Celent A.Š. Kružni tok
Na otvaranju današnjeg dana, poletni momci sa Splita 3 će pokušati dokazati svoju vrijednost protiv momčadi iz 1. splitske malonogometne lige. Celent nas je razmazio sa efikasnim utakmicama, te očekujemo još jednu u nizu. Hoće li kvartovska ekipa uspjeti zatvoriti Kružni tok?

20:00 Kum 2 Izvidnička Satnija 4.GBR vs. MNK Skalice
Devet godina je prošlo otkako se najbolji balun u gradu igrao na Skalicama, a neki od njih vjeruju da se Kup ove godine “vraća kući”. Izvidnici su u borbenom prošlom kolu došli do pobjede protiv domaćina turnira, i s tim dokazali da će biti neugodan protivnik bilo kome.

21:00 Pekara Samčović vs. Garaža Pujanke
Možemo slobodno reći da nas u 21h čeka zagarantiran triler. Pekari već nekoliko godina pokazuju koliko su opasni, te da su u stanju odigrati ravnopravno i sa najboljima . Na prošla dva izdanja Kupa su nes(p)retno zapeli na dvije prepreke, za koje se na kraju ispostavilo da su postali osvajači (Popaj i Biberon). Garažisti su pobjedom protiv Westfalena prekinili niz poraza u drugim kolima na TK protiv jakih dubrovčkih ekipa, te se nadaju kako će se loša tradicija Pekara i nastaviti.

22:00 Gannicus vs. Biberon Maraska
Nakon rutinske pobjede protiv Staklo Maasa, branitelj naslova i drugo kolo uzastopno ide na momčad iz splitske malonogometne lige. Može li novopečeni prvoligaš pružiti više otpora, ili će borbeni gladijatori proći kao staklari?

23:00 Frizerski salon Miran vs. Auto Labinko Dicmo
Fantastičnu večer zaključit će Frizerski salon Miran i Auto Labinko Dicmo. Baš kao i prethodne četiri utakmice, očekujemo pravu bitku do posljednjeg sudačkog zvižduka. Tko će biti mirniji i sigurniji u završnici?