Kum častio u Pekari

Rezultati današnjih utakmica:

19:00 Split 3 vs. Zlatko Celent A.Š. Kružni tok 0:2
U prvoj utakmici dana u šestoj minuti Ante Sočo dovodi Celenta u vodstvo. Minutu prije kraja poluvremena isključen je igrač Celenta zbog dva žuta kartona ali Split 3 to nije uspio kapitalizirati. Golom Ante Rađe na tri minute do kraja utakmice bolja ekipa prolazi dalje.

20:00 Kum 2 Izvidnička Satnija 4.GBR vs. MNK Skalice 3:1
Kao što rezultat i pokazuje ovo je bila jedna super zanimljiva utakmica u kojoj su nakon početnog ispitivanja snaga Izvidnici nakon pet minuta igre poveli golom Čavara. Utakmicu u egal fanstastičnim golom vratio je Edo Radmilo. Kako je utakmica odmicala tako su Kumovi pristiskali sve jače i jače Skalice da bi golovima Gašpara i Ivankovića u drugom poluvremenu riješili pitanje pobjednika.

21:00 Pekara Samčović vs. Garaža Pujanke 2:7
U susret puno odlučnije ulazi Pekara Samčović. U prvih par minuta su propustili doći do vodstva, golman spašava Garažu koja iz prekida pa iz kontre šokira Pekare. Posebno valja spomenuti impresivni volej Danijela Češljara koji je završio na spojnici a koji je pozdravljen frenetičnim pljeskom lijepo ispunjene Vukovarske. Definitivno, za sada potez turnira. Do kraja utakmice Garaža mirno završila posao s ukupno tri gola Jelaske.

22:00 Gannicus vs. Biberon Maraska 1:5
Prije početka utakmice minutom šutnje odana je počast Zvonku Begim još jednoj legendi Hajduka koja nas je napustila. U Vukovarskoj se ukazala i splitska gazela, Duje Bajrušović. Kao i svaki put samo njegovo prisustvo na igralištu podiže ozbiljnost ekipe za koju igra. Branitelj naslova lako do 2:0, nadu gladijatorima vraća Despotušić golom koji je Jukić samo pogledom ispratio. Međutim odmah Biberon ubacuje u brzinu više i zaključuje utakmicu.

23:00 Frizerski salon Miran vs. Auto Labinko Dicmo 1:5
Nakon uvodnih par minuta Dicmanjci prekrasnim golom Stipe Vrdoljaka u same rašlje vode 1:0. Utakmica dosta rastrgana a u takvoj igri bolje se snašla fizički dominantija ekipa i sa po dva gola Podruga i Grčića čekiraju kartu za finale grupe.