Lovci postali lovina

Rezultati jučerašnjih utakmica:

20:00 Strizini lovci – Kontra (vet. četvrtfinale) 1:1 p (3:4)
U prvoj današnjoj utakmici lovci nisu mogli kontra Kontre. Poveli su golom glavnog lovca, Dalibora Strize. Samo minutu kasnije na semaforu je zasvijetlilo 1:1, Slaven Gračanin je stvari vratio na početak. Do kraja utakmice su mreže mirovale i pristupilo se izvođenju sedmeraca. U ruletu penala Kontra pogađa svoja tri penala, a lovci su jednom ispalili ćorak, i oprostili se od ovogodišnjeg natjecanja.

20:50 AB Print – LC Monty Python Tolo Trade (vet. četvrtfinale) 3:5
Monty Python Tolo Trade i u veteranskoj konkurenciji upisao je pobjedu. Vrlo brzo dolaze u vodstvo golom Radana, a blizkriegom Veličkovića i Jurića odlaze na 0:3, i čini se rješavaju pitanje pobjednika. Svojim drugim pogotkom Ivan Radan prednost svoje ekipe podiže na četiri gola. Dogodilo se i to, po prvi puta ove godine loptu iz svoje mreže izvadio je Mišo Lončar nakon što ga je probušila legenda splitskog futsala, Zdravko Prkić. AB Print ne odustaje, postiže još dva gola u razmaku manjem od minute, opet Prkić, i Gabrilo, i na semaforu je stajalo 3:4, nešto manje od dvije minute prije kraja. Ipak, tek što je lopta krenula s centra, pitanje pobjednika rješava Joško Goreta i odvodi Tolo Trade u polufinale.

21:50 MNK Konoba Tomić Brač vs. Torcida Istok CB Plava Kava (finale grupe G) 0:6
U prvoj minuti Istok dolazi u vodstvo golom Josipa Boškovića. Konoba Tomić pokušava doći do izjednačenja, prilike su se redale na obje strane, ali do kraja prvog dijela više golova nije bilo. Svoj drugi gol na utakmici postiže Bošković i svojoj ekipi donosi dva gola prednosti, što se pokazalo nedostižnim za Bračane. Do kraja utakmice u strijelce još su se upisali Jurjević jednom, a Ivan Gotovac triput.

22:50 Kum 2 Izvidnička Satnija 4. GBR vs. Auto Labinko Dicmo (finale grupe E) 5:2
Auto Labinko Dicmo nije pronašlo rješenje za Satniju. Iako su se dva puta vraćali u susret, u drugom poluvremenu Kum 2 po treći put dolazi u vodstvo, i lomi svoje protivnike do kraja. Po dva pogodka Hrkača i Ivankovića, jedan je postigao Vukoja, i Kum zasluženo ide dalje.