Može li se dohvatiti Visoko Potkrovlje?

Najava današnjih utakmica:

19:10 Jako sport–sv.Josip Dugi Rat vs. Obrt za usluge čišćenja Alka
Dugi Rat, tradicionalno dobra ekipa, na ovogodišnjim ljetnim turnirima je postigla zapažene rezultate, a o njihovoj kvaliteti možda najbolje svjedoči lagani prolazak preko vrlo dobre ekipe Mala kavana u 2.kolu. Isto tako, lijepom igrom i visokom pobjedom nas Lokvama predstavila nam se ekipa iz Sinja mahom sastavljena od igrača velikog nogometa. Svakako utakmica od koje se puno očekuje.

20:10 MNK Tin Zadar vs. Jadransko osiguranje (vet.)
Nakon 5 godine izbivanja (3.mjesto 2013. u konkurenciji mladih) na Torcida kup vratio se Tin iz Zadra. Sada u konkurenciji veterana. Ovu dobro organiziranu ekipu čeka još jedna ozbiljna ekipa Jadransko osiguranje, mahom sastavljena od igrača, osvajača Torcida kupa iz 2010. (u konkurenciji mladih) Kidan žila. Moglo bi biti zanimljivo i neizvjesno.

21:00 MNK Ustanik vs. MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje
Ustanici su se doslovno prošetali do 3.kola. Hercegovca kao prošlogodišnjeg finalista i višestrukog osvajača jake splitske lige sigurno ne zanima s kime igra i ne zadovoljava se dobrim nastupima već jedino i isključivo pobjedama, a danas ih čeka prvi pravi ozbiljni ispit…

22:00 STatisti vs. Torcida Istok CB Plava Kava
Da su njihovi protivnici u prethodnom kolu zabili penal za pobjedu, danas ne bi gledali prema Istoku kao jednom od najvećih favorita. Ipak, veliki prolaze i kad ne igraju dobro, a kada takvi neokrznuti prođu kroz postavljene zamke, kasnije ih je sve teže zaustaviti. STatisti su još prošle godine ostavili dobar dojam. Ove godine s dvije pobjede u hendikepu su čekirali kartu ka Istoku ili možda zapadu?

23:00 Zlatarija Dvornik vs. Genius LU Sokol Ružić
Obje ove ekipe streme ka nekom zašaženijem rezultatu na Torcida kupu. Za takve želje imaju pokriće jer igrački sastavi su im takvida u nastavku turnira mogu napraviti ozbiljnu štetu ambicijama onih koje zovemo favoritima.