Na Istoku viđen Hitchcock

Najava današnjih utakmica:

20:00 Strizini lovci – Kontra (vet. četvrtfinale)
Strizini lovci kontra Kontre. Lovcima je u krvi da utakmica bude neizvjesna do samog kraja, pa čak da pobjednika saznamo i preko penala. Do sada su uspješno lovili kroz turnir, prvo su savladali Hajduk.hr, a zatim su uhvaćeni bili i momci iz ekipa ISSA. S druge strane im stoji jaka ekipa Kontra, koja je do četvrtfinala pobijedila, pomalo i neočekivano, uvijek dobru ekipu Podstrane. Kad se Kontra malo zainatila, u drugom kolu je izbacila i prošlogodišnjeg pobjednika, ekipu Mikrofona. Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti lovac, a tko lovina.

20:50 AB Print – LC Monty Python Tolo Trade (vet. četvrtfinale)
Današnje drugo četvrtfinale u konkurenciji veterana. AB Print protiv Monty Pytona. Monty kroz turnir gazi suvereno, postigli su 8 golova, a ove godine još ne znaju za osjećaj primljenog zgoditka. Planove će im pokušati poremetiti AB Print koji je u prošlom kolu kući poslao svima nama dobro poznate igrače kao što su Igor Mostarlić i Mario Švigir. Može li Monty ponovno sačuvati svoju mrežu praznom, ili će ipak AB Print dalje?

21:50 MNK Konoba Tomić Brač vs. Torcida Istok CB Plava Kava (finale grupe G)
Što reći u najavi ovog susreta? Obje ekipe su sudjelovale u infarktnim završnicama. Torcida Istok čak dva puta opasno visila, jedan penal ih je dijelio od ispadanja s ovogodišnjeg kupa. Predvođeni Robertom Grbićem, ukoliko žele dalje, morat će ubaciti u brzinu više. Njihovi večerašnji protivnici nakon laganice u prvom kolu, u treće kolo su došli preko dobre ekipe iz Otoka, a onda u trileru protiv Spinuta dva puta nadoknađivali rezultatski minus, da bi preko penala prošli u finale grupe.

22:50 Kum 2 Izvidnička Satnija 4. GBR vs. Auto Labinko Dicmo (finale grupe E)
Za kraj subotnje večeri Kum 2 i Auto Labinko Dicmo. Izvidnička Satnija Kuma traži prolaz preko naših vjernih sudionika, koji iz godine u godinu pružaju dobre partije na vrućem asfaltu Vukovarske ulice. Auto Labinko Dicmo fizički moćna ekipa, koja se ne boji igrati nogomet, ali i s druge strane Kum, koji je već pokazao da se itekako može nositi s takvim ekipama, što je i dokazao pobjedom u prvom kolu nad domaćinom turnira. Čeka nas svakako zanimljiva utakmica i borba do zadnje kapi krvi za ulazak u četvrtfinale.