Noć penala

Rezultati jučerašnjih utakmica (25.07.)

19:10 – Frizerski salon Ritual vs. Vole gradele 2:5 
Gradelavat će se i u trećem kolu. Frizeri su gubili 2:0, izjednačili na 2:2, ali pred kraj utakmice brza tri pogotka Gradela su odlučila utakmicu. Ošišalo frizere.

20:10 – MNK Pirovac vs. Naš Hajduk ( veterani ) 2:2 p 5:3 
Nakon ove utakmice u Pirovcu će Naš Hajduk imati još veću podršku.

21:00 – Rico Taxi vs. Kotrol biro Zadar 2:2 p 4:3 
Odluka pala na penale. Ricu se isplatilo taksiranje u Zadru.

22:00 – Mala Kavana vs. Torcida Istok CB Plava Kava 1:2 
Utakmica koja je opravdala očekivanja. Mala Kavana sastavljena od igrača tradicionalno dobre i opasne ekipe MNK Seljak Livno i Torcida Istok predvođena Marinovićem. Istok je odlučio napasti na samom početku utakmice što im se i isplatilo . Do poluvremena su imali 2 gola prednosti, a pitanje pobjednika je mogao riješiti Marinović ali ga je golman odlično pročitao. Minutu prije kraja Krišto vraća nadu za Malu Kavanu, ali više od toga nisu mogli.

23:00 – Kum 2 Izvidnička satnija 4. GBR vs. DŠR Kman 1.1 p 3:4
Za kraj zanimljiva utakmica, malo golova, ali duela i dobrih poteza nije nedostajalo. Kman poveo, satnija izjednačila 18 sekunda prije kraja prvog poluvremena. U drugom dijelu šahovska partija, par puta su golmani spašavali svoje ekipe i otišlo se na raspucavanje sa šest metara. Čak ni nakon tri serije nije bilo pobjednika, i onda prečka zaustavlja Kuma, a Kmanjani pogađaju penal za pobjedu i pronalaze put do finala grupe.