Ponovo gori- Mali plamen u Dugom Ratu!

19:20 – Gogo i Toni vs. Az 07 (veterani)
Znamo da se dobar nogomet igra u Nizozemskoj, ali dva prijatelja pokušati će odigrati bolju partiju od kolega iz zemlje tulipana.

20:10 – MNK Čistoća vs. Fast Food Popay ( veterani )
Može li Čistoća počistiti i Fast Food? Popay je spremio specijalitete od špinata, a hoće li im biti od pomoći saznati ćemo nakon utakmice.

21:00 – Westfalen Gruž vs. Mr.Wok Makarska
Nakon teško izvojevane pobjede u drugom kolu nakon penala, ekipa iz Gruža ove godine pojačana sa Nacionalovim igračima za protivnika ima još jednu kvalitetnu ekipu. Da se u 3.kolo ne ulazi slučajno pokazao nam je Mr.Wok koji je gospodski odradio prva dva kola, i s dvije lagane pobjede ualzi u ovaj okršaj.

22:00 – Biberon Amarena vs. Torcida Trogir
Može li Biberon preko Trogira? Biberon do sad odigrao, dojma smo, nekako rezervirano. Protiv Torcide iz Trogira će trebati podignuti radnu temepraturu ukoliko žele prolaz dalje jer nasljednici osvajača od prije 10 godina, ove godine izgledaju dobro.

23:00 – Mali plamen vs. Sv.Josip Dugi Rat
Može li se konačno ugasiti Plamen u Dugom Ratu? Mali plamen je u drugom kolu zahvatio La Luna Caffe i pokazao koliko može biti opasan ako se ne reagira na vrijeme. Ekipa Sv.Josip Dugi Rat vjeruje da je spremna za ulazak u finale svoje grupe.