(Pre)Slani dan

Dosta je igre skrivača jer četvrfinale veterana i finale grupe mladih znači da pred svoju utakmicu svaka ekipa zaključuje prijavnu listu.

Najava današnjih utakmica:

20:00 MNK Čistoća – Sun city (vet. četvrtfinale)
Prva današnja utakmica, i prva utakmica četvrtfinala u konkurenciji veterana. MNK Čistoća je nešto uvjerljivije odigrala u prva dva kola i relativno lakše došla do četvrfinalne utakmice. Sun city je u prvom kolu prošla na penale, a drugo kolo su zaigrali kvalitetnije i pitanje pobjednika riješili u regularnom dijelu. Znači li to da kako se turnir bliži svome kraju forma raste? Sigurno i MNK Čistoća ima svoje rezerve, a nama ostaje ništa drugo nego da dođemo večeras u Vukovarsku i saznamo prvog ovogodišnjeg polufinalista.

20:50 Pršutana Perajica vs. Zrno Soli (finale grupe A)
U 20:50 tražimo pobjednika skupine A. Zrno Soli nema milosti za svoje protivnike, a isto će pokušati napraviti večeras i svojim protivnicima! A što tek reći za ekipu koja im stoji s druge strane, Pršutana Perajica. Dojma smo da su nekako, do sada, igrali s pola gasa. Sigurno jedni od favorita za osvajanje turnira, ekipa koju predvodi hrvatski reprezentativac Jakov Grcić, a u svojim redovima imaju i najboljeg igrača iz 2015. godine, Gordana Duvančića. Jedno je sigurno, vratari će imati pune ruke posla jer napadači i jedne i druge ekipe ne opraštaju greške. Jedan zanimljiv podatak, ove dvije ekipe su zajedno postigle nevjerojatnih 57 golova, sigurno prava pozivnica da gledatelji napune tribine u Vukovarskoj ulici!!!

21:50 Beach bar Cool Žnjan vs. Biberon Maraska (finale grupe H)
Utakmica dostojna i same završnice, sudar teškaša. S jedne strane Beach bar Cool Žnjan, s druge strane Biberon Maraska. Nakon što su u prošlom kolu prijavom Duje Bajrušovića svoju ozbiljnost podigli na najveću moguću razinu, svi se pitaju koja će još dva “kapitalca” biti upisana na Biberonovoj listi. Beach bar u turnir ušao furiozno, ali su u trećem kolu teškom mukom, preko penala, došli do finala grupe. Njihovi večerašnji protivnici, ujedno i branitelji naslova, bez prevelike drame odigrali prva kola. Vidjet ćemo prave futsal majstore na djelu. U redovima ekipe sa Žnjana svakako trebamo spomenuti prvaka države iz Novog Vremena, Vedrana Kazazića, a impuls više donosi i Andrija Bogdanović koji zna kako se osvajaju trofeji. Mjesta među najboljih osam ima samo za jednoga.

22:50 MNK Ploča Tipster Zadar vs. Zlatko Celent A.Š.Kružni tok (finale grupe B)
Za kraj današnjeg dana Ploča Tipster Zadar, predvođena najboljim strijelcem dosadašnjeg dijela turnira, Denijem Kolegom, protiv dugogodišnjeg sudionika Torcida kupa, i sudionika prve splitske malonogometne lige, ekipe ZLatko Celent. Obje ekipe igraju otvorenog garda, na gol više. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li nastaviti tradiciju ili će ipak, s obzirom na ulog, odigrati malo opreznije. Jedno je sigurno, utakmica koju se isplati pogledati, a tko će slaviti ulazak među najboljih osam vidjet ćemo večeras u 22:50.